HOROSCOP

180
HOROSCOP - hor-1550015539.jpg

Articole recomandate

Berbec: Deși ai chef de discuții, de socializare, nu ai parte de cei mai potriviți interlocutori. Nimerești într-un anturaj în care planează ostilitatea, tăcerea pune stăpânire peste toți încât e o povară și pentru tine să păstrezi atmosfera vie în astfel de medii.

Taur: Stai puțin și ascultă ce-ți transmite vocea interioară cu privire la direcția de mers în situația de față. Poate sensul la care te-ai gândit nu este cel mai bun, ci mai există și altceva care ar merita folosit ca soluție în ceea ce te preocupă acum.

Gemeni: O gafă infantilă comisă de un amic te ține pe tine acum pe loc. Trebuie să lupți alături de el să repare greșeala, dar cel mai tare te doare faptul că tu nu ai avut nicio vină.

Rac: A sta pe margine și a te plânge de orice nu e varianta cea mai potrivită în situația de față. Ți se cere să depășești rezervele sau temerile și să te implici și tu în această provocare.

Leu: Ai grijă în ce te bagi azi, pentru că ești atras într-o capcană. Colaboratorii cu care ai avut o relație bună înainte nu mai sunt la fel de sinceri și de cooperanți, ci apelează la tertipuri incorecte pentru a-și atinge doar propriile interese.

Fecioară: Ești foarte protectiv, totul dintr-o nevoie mărită de control asupra celor pe care îi iubești. Sigur, iubirea e una, controlul e alta. Deci, fă o distincție clară între cele două atitudini!

Balanță: Ești stresat la culme de cei din jurul tău, care cer enorm de la tine. Auzi doar critici, comentarii, reproșuri, dar nu ar trebui să le privești doar ca pe niște atacuri la adresa ta, ci ca pe niște stimulente.

Scorpion: Nu ești mulțumit de direcția în care mergea un proiect de la care aveai mari speranțe. Aproape că erai pregătit să-l abandonezi, însă lucrurile încep să se pună în mișcare.

Săgetător: Vindecă-ți inima de emoții negative, pentru că le-ai acumulat fără motiv. Chiar nu ai de ce să suferi: ți-ai infestat singur inima cu trăiri negative care îți fac rău, de aceea ai nevoie de o detoxifiere totală.

Capricorn: Ai idei excelente, dar nu prea ai cu cine le împărtăși, de parcă atragi alături de tine doar oameni comozi, leneși, care nu au chef de nimic din ceea ce le propui. Dacă nu ai pe cine te baza, încearcă să faci singur tot ceea ce ai în plan pentru astăzi.

Vărsător: Joci un rol important în grupul din care faci parte, fie că e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii tăi. Lumea îți apreciază sfaturile și compania, pentru că ești o sursă de energie pozitivă pentru ei.

Pești: Pune-ți mintea la contribuție și preia conducerea proiectului în care ești implicat. E nevoie de o minte lucidă, organizată și de un control ceva mai strict asupra tuturor detaliilor. Nu e momentul nici să lași lucrurile la voia întâmplării, nici să aștepți să cadă din senin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Februarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 02 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 14 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Duminică, 06 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Duminică, 06 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.018 secunde