Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Marţi, 12 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: În prima parte a zilei, câteva evenimente neprevăzute vă pot face să rămâneți în urmă cu o activitate profesională importantă. Dacă v-ați propus să încercați o afacere nouă, cel mai bine ar fi să nu vă faceți planuri prea mari.

Taur: Aveți posibilitatea să începeți o nouă activitate, de pe urma căreia sunt șanse să obțineți beneficii importante. Pentru a spori șansele de reusita, limitanți-vă tendinta de a-i critica excesiv pe cei din jur.

Gemeni: Este posibil ca o rudă mai în vârstă să nu își respecte promisiunea de a vă împrumuta o sumă de bani. Ar fi bine să nu-i faceți reproșuri, fiindcă întârzierea ar putea avea cauze obiective.

Rac: La locul de muncă sau în afaceri, superiorii sau partenerii încep să aprecieze eforturile pe care le-ați depus în ultima perioadă. S-ar putea ca atmosfera tensionată din jur să vă încurce planurile de afirmare în societate.

Leu: În prima parte a zilei s-ar putea ca partenerul de viața să vă reproșeze că ați cheltuit prea mult sau pe lucruri care nu sunt cu adevărat necesare. Stăpâniți-vă nervozitatea și evitați discuțiile în contradictoriu.

Fecioară: La locul de muncă sau în afaceri este posibil să fiți implicat într-un scandal din cauza bârfelor unei colege. Ideal ar fi să vă stăpâniți și să fiți prudent în afirmații.

Balanță: În prima parte a zilei este recomandat să evitați să conduceți mașina. Recomandarea pentru astăzi este să fiți mai precaut decât de obicei, în tot ce faceți.

Scorpion: S-ar putea să fiți indispus și să deveniți irascibil. Se pare că aveți multe probleme de rezolvat și vă nemultumește faptul că nu puteți conta pe ajutorul unor colegi sau asociați.

Săgetător: La locul de muncă sau în afaceri este posibil să aveți o controversă cu un superior ierarhic sau cu un partener și să reacționați impulsiv. Vă sfătuim să fiți precaut.

Capricorn: În prima parte a zilei este posibil să aflați că trebuie să faceți o călătorie neplanificată, în interes profesional sau de afaceri. Partenerul de viață ar putea fi nemulțumit de schimbarea de program.

Vărsător: O dispută cu superiorul ierarhic sau cu partenerii de afaceri ar putea să se soldeze cu anularea unei călătorii cu scop profesional. Ideal ar fi să nu vă manifestați nemulțumirea, fiindcă riscați să se ajungă la ceartă.

Pești: Se pare că vă irită problemele apărute din cauza neînțelegerilor cu un coleg de muncă sau cu un partener de afaceri. Pentru a lămuri lucrurile, este foarte important să comunicați. Numai discutând calm și cu răbdare puteți ajunge la un compromis.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8873 secunde