Horoscop

225
Horoscop - horo-1549923476.jpg

Articole recomandate

Berbec: În prima parte a zilei, câteva evenimente neprevăzute vă pot face să rămâneți în urmă cu o activitate profesională importantă. Dacă v-ați propus să încercați o afacere nouă, cel mai bine ar fi să nu vă faceți planuri prea mari.

Taur: Aveți posibilitatea să începeți o nouă activitate, de pe urma căreia sunt șanse să obțineți beneficii importante. Pentru a spori șansele de reusita, limitanți-vă tendinta de a-i critica excesiv pe cei din jur.

Gemeni: Este posibil ca o rudă mai în vârstă să nu își respecte promisiunea de a vă împrumuta o sumă de bani. Ar fi bine să nu-i faceți reproșuri, fiindcă întârzierea ar putea avea cauze obiective.

Rac: La locul de muncă sau în afaceri, superiorii sau partenerii încep să aprecieze eforturile pe care le-ați depus în ultima perioadă. S-ar putea ca atmosfera tensionată din jur să vă încurce planurile de afirmare în societate.

Leu: În prima parte a zilei s-ar putea ca partenerul de viața să vă reproșeze că ați cheltuit prea mult sau pe lucruri care nu sunt cu adevărat necesare. Stăpâniți-vă nervozitatea și evitați discuțiile în contradictoriu.

Fecioară: La locul de muncă sau în afaceri este posibil să fiți implicat într-un scandal din cauza bârfelor unei colege. Ideal ar fi să vă stăpâniți și să fiți prudent în afirmații.

Balanță: În prima parte a zilei este recomandat să evitați să conduceți mașina. Recomandarea pentru astăzi este să fiți mai precaut decât de obicei, în tot ce faceți.

Scorpion: S-ar putea să fiți indispus și să deveniți irascibil. Se pare că aveți multe probleme de rezolvat și vă nemultumește faptul că nu puteți conta pe ajutorul unor colegi sau asociați.

Săgetător: La locul de muncă sau în afaceri este posibil să aveți o controversă cu un superior ierarhic sau cu un partener și să reacționați impulsiv. Vă sfătuim să fiți precaut.

Capricorn: În prima parte a zilei este posibil să aflați că trebuie să faceți o călătorie neplanificată, în interes profesional sau de afaceri. Partenerul de viață ar putea fi nemulțumit de schimbarea de program.

Vărsător: O dispută cu superiorul ierarhic sau cu partenerii de afaceri ar putea să se soldeze cu anularea unei călătorii cu scop profesional. Ideal ar fi să nu vă manifestați nemulțumirea, fiindcă riscați să se ajungă la ceartă.

Pești: Se pare că vă irită problemele apărute din cauza neînțelegerilor cu un coleg de muncă sau cu un partener de afaceri. Pentru a lămuri lucrurile, este foarte important să comunicați. Numai discutând calm și cu răbdare puteți ajunge la un compromis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Februarie 2019
Stire din Fun : Apogeul pieptănului
Marţi, 12 Februarie 2019
Stire din Fun : M-ai întrebat, ți-am răspuns!
Marţi, 12 Februarie 2019
Stire din Fun : Pneumonia, boală grea
Marţi, 12 Februarie 2019
Stire din Fun : Rachiul face bine danturii
Marţi, 12 Februarie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 11 Februarie 2019
Stire din Fun : Când greșești adresa de e-mail
Luni, 11 Februarie 2019
Stire din Fun : Decât cu soția, mai bine cu amenda
Luni, 11 Februarie 2019
Stire din Fun : Prietenul la nevoie se cunoaște
Luni, 11 Februarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.7485 secunde