Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Luni, 11 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: În prima parte a zilei este posibil să fiți cam visător și să aveți tendința de a scăpa din vedere chestiuni importante sau care trebuie rezolvate fără întârziere. Recomandabil să începeți activități sau proiecte noi.

Taur: Dispuneți de o creativitate deosebită, în special în domenii care au legătura cu arta. Recomandat ar fi să profitați de acest context favorabil, pentru că puteți avea idei ingenioase pentru rezolvarea îndatoririlor.

Gemeni: Este posibil să nu fiți prea comunicativ, așa că este de preferat să evitați discuțiile pe teme importante în plan profesional și în afaceri. Ar fi ideal să vă relaxați și să petreceți mai mult timp împreună cu cei dragi.

Rac: În prima parte a zilei aveți șanse de succes în toate activitățile legate de cămin și de viața de familie, dar și în plan social. Este o zi buna pentru a face planuri de viitor.

Leu: Capacitatea creativă de care dispuneți azi vă stimulează să începeți o activitate nouă. Aveți toate șansele de reușită în plan intelectual.

Fecioară: În prima parte a zilei s-ar putea să fiți mai sensibil decât de obicei, așa că relațiile cu anturajul ar putea fi ușor tensionate. Cel mai indicat ar fi să fiți prudent.

Balanță: Este posibil să aibă loc schimbări semnificative în viața dumneavoastră, care vă dau motive de satisfacție și vă încurajează să perseverați.

Scorpion: Începeți ziua plin de optimism și cu o imaginație creatoare deosebită. În cea de-a doua parte, s-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană consacrată într-un domeniu creativ, care ar putea juca în viitor un rol important în cariera dumneavoastră.

Săgetător: Se pare că sunteți foarte ocupat cu probleme profesionale urgente și nu aveți timp de relaxare, dar creativitatea și ingeniozitatea vă ajută să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus.

Capricorn: Aveți șanse de reușită în tot ce întreprindeți azi. Este o conjunctura astrală foarte bună pentru a susține examene și pentru a prezenta lucrări artistice și proiecte.

Vărsător: După-amiaza este posibil să suferiți o dezamăgire în plan sentimental, dar optimismul vă ajută să treceți mai ușor peste acest moment neplăcut. Încercați să evitați călătoriile lungi.

Pești: Este o zi bună pentru a face planuri de viitor și pentru a iniția activităti prin care sa vă faceți remarcat în cercul de prieteni. Relațiile cu familia și cu partenerul de viață ar trebui să fie foarte bune. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37471 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
vineri, 24 mai Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2252 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1922 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9361 secunde