Horoscop

214
Horoscop - horoscop-1549696074.jpg

Articole recomandate

Berbec: În sfârșit pui în mișcare niște proiecte pe care le aveai în gând de ceva timp. Însă, chiar dacă totul este pus la punct, este posibil ca astăzi să primești o veste cu privire la o anumită întârziere a planurilor tale.

Taur: Te bate gândul de ceva vreme să îți iei un animal de companie. Nu ești însă sigur dacă ești pregătit pentru toate responsabilitățile care vin odată cu animalul și nici dacă ai timpul necesar pentru a avea grijă de acesta.

Gemeni: Un prieten mai vechi îți va solicita ajutorul, iar oferirea acestuia îți va ocupa o bună parte din zi. Cu toate acestea, vei reuși să găsești o soluție pentru problema pe care o are prietenul tău.

Rac: A trecut ceva vreme de când nu ți-ai mai văzut fie partenerul de viață, fie un membru al familiei de care ești foarte apropiat, iar din acest motiv astăzi vei fi foarte melancolic.

Leu: Ai o imaginație foarte bogată astăzi și ai multe idei care îți trec prin minte. Atât de multe, încât nici tu nu mai poți ține pasul cu ele. Cel mai simplu este să îți notezi pe o foaie tot ce ai în minte.

Fecioară: Prietenii organizează o ieșire în oraș și ești și tu invitat/ă, Deși inițial te gândești să refuzi invitația, pe ultima sută de metri te răzgândești și participi până la urmă la această întâlnire.

Balanță: Participi la o convenție pentru dezvoltare personală sau pur și simplu la o discuție pe această temă între prieteni. În urma lucrurilor pe care le afli îți descoperi hobby-uri noi.

Scorpion: Un prieten sau un coleg pare să aibă probleme însă nu vrei să te implici din teama de a fi prea intim. Poți încerca o abordare mai subtilă.

Săgetător: Anumite aspecte din viața ta te-au nemulțumit în ultimul timp, iar din această cauză ai decis să începi să faci unele schimbări pentru ca viața ta să urmeze cursul pe care ți-l dorești.

Capricorn: Este o zi foarte bună pentru tine. Imaginația ta este la cote înalte, iar rapiditatea cu care vei găsi soluții pentru fiecare problemă care apare în cursul acestei zile îi va uimi pe toți cei din jurul tău.

Vărsător: Unele vești proaste despre situația ta financiară ar putea să nu fie așa de rele precum par din prima. Verifică bine informațiile. Este posibil ca un calculator să fi avut vreo eroare sau un funcționar să fi greșit niște calcule.

Pești: Ai tendința de a îi proteja de adevăr pe cei dragi atunci când este vorba de o situație neplăcută. Acest lucru poate fi o greșeală. Chiar dacă acționezi din dragoste, cei din jurul tău merită să cunoască adevărul. Nu îi poți feri de realitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 09 Februarie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 09 Februarie 2019
Stire din Fun : Indicatoarele induc în eroare
Sâmbătă, 09 Februarie 2019
Stire din Fun : Când ai dubii, scapă de ele
Sâmbătă, 09 Februarie 2019
Stire din Fun : Câte uragane, atâtea ancore
Sâmbătă, 09 Februarie 2019
Stire din Fun : Barmanul sărit din schemă de bețiv
Sâmbătă, 09 Februarie 2019
Stire din Fun : Meniul zilei incendiar
Sâmbătă, 09 Februarie 2019
Stire din Fun : Unele glume aduc prejudicii
Sâmbătă, 09 Februarie 2019
Stire din Fun : Adevărul și cele 1000 de fețe ale sale
Vineri, 08 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.5891 secunde