€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Vineri, 08 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Ființa iubită va avea unele probleme iar ajutorul tău îi va fi de un real folos. Relația cu aceasta tinde să se îmbunătățească. La slujbă, este posibil să ai parte de unele schimbări, de mică anvergură.

Taur: În plan sentimental vei avea parte de discuții aprinse. De asemenea, este posibil ca problemele cu care te confrunți în cămin să te împiedice să aloci persoanei iubite tot timpul liber.

Gemeni: În carieră, vei avea o reușită care îți va demonstra că nu ai muncit degeaba în ultimul timp. Este posibil să ți se dea noi sarcini sau să te implici într-o activitate mai deosebită.

Rac: În plan profesional există condiții pentru a realiza o mică reușită. Eforturile pe care le-ai depus se vor bucura de aprecierea celor din jur. Popularitatea în rândul celor de la serviciu va crește.

Leu: În plan financiar va fi mare agitație. Este posibil să fii pus să faci unele activități dificile și nu are niciun rost să vociferezi. N-ar fi exclus nici să fie nevoie să faci câteva drumuri pentru a finaliza sarcinile de serviciu.

Fecioară: La serviciu, vor fi multe de făcut și nu îți va fi prea ușor să te descurci. Relația cu colegii nu va fi nemaipomenită, așa că nu este cazul să mizezi pe sprijinul lor.

Balanță: Vei fi cam nervos și înclinat spre impulsivitate. Ar fi de dorit să nu îți asumi riscuri inutile deoarece nu este exclus să ai mici accidente.

Scorpion: Energia mentală va atinge cote maxime, ceea ce îți va permite să iei decizii în chestiuni dintre cele mai delicate și să-ți pui în practică ideile.

Săgetător: Tendința spre impulsivitate îți poate încurca planurile. Încearcă să găsești o activitate care să te relaxeze. Popularitatea ta continuă să crească așa că, vei avea din nou ocazia să îți lărgești cercul de prieteni dar și să îți faci noi relații.

Capricorn: La serviciu, evenimentele încep să se precipite, dar în ceea ce te privește, nu ai niciun motiv de îngrijorare. Ba s-ar putea spune chiar, că schimbările care se vor face te vor avantaja într-o mare măsură.

Vărsător: La serviciu, vei avea o mulțime de treabă, dar eficiența de care dai dovadă te va ajuta să rezolvi totul la timp. Activitățile intelectuale te avantajează și îți dau posibilitatea să-ți îmbunătățești situația materială.

Pești: Starea ta generală va fi ceva mai bună, chiar dacă ești mai comod decât te-ai obișnuit. Nu te implica în activități riscante! Vei face multe drumuri și vei avea ocazia de a cunoaște o persoană de care te vei lega afectiv.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7704 secunde