Horoscop

304
Horoscop - horo-1549495037.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ceva îți spune să stai pe loc momentan, să nu dai frâu liber energiei tale debordante înaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuiția te trage de mânecă și spune ca pe undeva ar exista un pericol care poate strica totul.

Taur: Porți o discuție între patru ochi prin intermediul căreia afli o mulțime de informații mai puțin cunoscute, dar cel care îți face marile destăinuiri îți cere să păstrezi secretul.

Gemeni: Fii atent la propunerile care ți se fac astăzi, pentru că ele au la bază informații extrem de utile pe care le poți folosi odată în avantajul propriu. E un pont bun, o idee concretă de a rezolva o problemă, un ajutor amical la nevoie, dar indiferent de forma în care îți este oferit, te scoate dintr-o încurcătură.

Rac: Ai ceva bani la dispoziție și, atât timp cât îi ții la tine, te simți mai sigur pe situație și nu ți-e teamă de nimic. Dacă, însă, apar cheltuieli neprevăzute care atentează la această rezervă de bani, nu te mai simți la fel de bine.

Leu: O nouă iubire se poate contura frumos la orizont și e normal să te cuprindă emoția, nerăbdarea, dorința de a face pași mari înainte, spre o următoare etapă firească în relația voastră. Ieși în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum arați pentru ca nici nu știi de unde sare iepurele.

Fecioară: E momentul perfect pentru distracție, iar ocazii vor apărea multiple, totul e sa profiți tu de ele din plin! Prietenii te invită să ieși, dar ai avea chef și de o aventura nouă, indiferent în ce plan vrei să-i dai startul.

Balanță: Ești supărat de reacția unora, pentru că tu faci tot posibilul să-i mulțumesti, iar ei tot rezervați și distanți rămân. Uneori nici nu merită să te dai peste cap pentru a sări în ajutorul unora, pentru că oricum nu-i vei mulțumi cu nimic și nici nu știu să-și arate recunoștința pentru eforturile depuse de tine.

Scorpion: Cat timp urmezi strategia pe care ți-ai propus-o cât mai relaxat, fără stres și fără încrâncenare, vei ajunge la visul tău cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie sa dezechilibrezi nimic în urcușul tău, nici să sari peste etape.

Săgetător: Ocupă-te azi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Azi ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu mai multă răbdare, pe îndelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele.

Capricorn: Se apropie un eveniment demult anunțat, dar de care îți era puțin teamă, îți crea un sentiment de panică pentru ca nu erai pregătit să îl confrunți. Nu mai poți amâna, trebuie să spui prezent atunci când apare, fără a te mai ascunde atâta.

Vărsător: Să lași lucrurile așa, cu speranța că se vor rezolva de la sine, sau să acționezi în vreo direcție, ca să depășești impasul? Înainte de a face sau decide ceva, ar fi bine să discuți cu cineva care are mai multă experiență.

Pești: Tot ce-i frumos se încheie, din păcate, și la un astfel de final de drum ai ajuns și tu azi. Trebuie să-ți iei rămas bun de la o stare de lucruri care ți-a oferit bucurie, o vreme, de la o persoană care a însemnat ceva pentru sufletul tău sau doar de la o binefăcătoare senzație de liniște.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 07 Februarie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 05 Februarie 2019
Stire din Fun : Reduceri de nerefuzat
Marţi, 05 Februarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Februarie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Sâmbătă, 02 Februarie 2019
Stire din Fun : Ca la 18 ani, ca la 18 luni!
Pagina a fost generata in 0.9469 secunde