€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Sâmbătă, 02 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Ai muncit mult, iar acum a venit timpul pentru o vacanță binemeritată. Nu mai pierde timpul, fă-ți bagajele și… drum bun spre stațiune! Și nu uita de cadourile pentru cei dragi!

Taur: V-ați neglijat sănătatea și nu ați procedat deloc bine. Problemele s-au acutizat și vor fi din ce în ce mai greu de rezolvat. Dar, nu disperați! Veți intra pe mâna unor oameni care știu foarte bine ce au de făcut.

Gemeni: Ești cam duplicitar, una spui și alta faci, iar cei din jur realizează cu cine au de-a face. Schimbă-ți atitudinea cât mai rapid, altfel riști să rămâi singur și să te căpătuiești cu mulți dușmani.

Rac: Nu da înapoi, indiferent de obstacolele pe care le ai de depășit. Urmează-ți visul și pașii planificați, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Vei primi o mână de ajutor din partea partenerului de viață, nu te lasă la greu!

Leu: Ați crezut că veți da marea lovitură, dar proiectul în care v-ați pus atât de multe speranțe s-a dovedit a fi un mare fâs. Vă veți confrunta și cu probleme financiare, așa că țineți la îndemână medicamentele anti-stres.

Fecioară: Ești destul de naiv, te încrezi ușor în promisiunile șefilor, motiv pentru s-ar putea să fii curând dezamăgit. Fii mai ancorat în realitate, deschide bine ochii, să știi pe ce lume trăiești și de cine ești înconjurat.

Balanță: La orizont, se prefigurează un mare eveniment pe plan sentimental. Nu e exclusă o cerere în căsătorie, un botez, o cumetrie, așa că fiți pregătit pentru… petrecere. Cu sănătatea stai excelent!

Scorpion: Ai făcut cam multe rele în ultima perioadă, ai merita chiar o pedeapsă, dar cei din jur sunt înțelegători și îți acceptă, încă, împunsăturile. O revizuire de comportament este mai mult decât indicată.

Săgetător: Ești un orator deosebit, iar acest lucru te va ajuta să îți îndeplinești visul: o promovare, o lansare în afaceri, toate vor merge ca pe roate dacă știi cum să pui problema.

Capricorn: Cât de curând, vei avea parte de o experiență care te va scoate din rutina cotidiană. E foarte posibil să intri pe un făgaș nou, generator de prosperitate pentru tine și familia ta.

Vărsător: Ai un talent aparte de a irosi șansele - și nu puține - pe care viața ți le oferă. Grijă mare însă, pentru că totul are o limită.

Pești: În viață, trebuie să mai faci și fapte bune. Ține cont de această recomandare și nu uita că „dar din dar se face Rai!”.

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8255 secunde