HOROSCOP

152
HOROSCOP - horoscop-1549046418.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai muncit mult, iar acum a venit timpul pentru o vacanță binemeritată. Nu mai pierde timpul, fă-ți bagajele și… drum bun spre stațiune! Și nu uita de cadourile pentru cei dragi!

Taur: V-ați neglijat sănătatea și nu ați procedat deloc bine. Problemele s-au acutizat și vor fi din ce în ce mai greu de rezolvat. Dar, nu disperați! Veți intra pe mâna unor oameni care știu foarte bine ce au de făcut.

Gemeni: Ești cam duplicitar, una spui și alta faci, iar cei din jur realizează cu cine au de-a face. Schimbă-ți atitudinea cât mai rapid, altfel riști să rămâi singur și să te căpătuiești cu mulți dușmani.

Rac: Nu da înapoi, indiferent de obstacolele pe care le ai de depășit. Urmează-ți visul și pașii planificați, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Vei primi o mână de ajutor din partea partenerului de viață, nu te lasă la greu!

Leu: Ați crezut că veți da marea lovitură, dar proiectul în care v-ați pus atât de multe speranțe s-a dovedit a fi un mare fâs. Vă veți confrunta și cu probleme financiare, așa că țineți la îndemână medicamentele anti-stres.

Fecioară: Ești destul de naiv, te încrezi ușor în promisiunile șefilor, motiv pentru s-ar putea să fii curând dezamăgit. Fii mai ancorat în realitate, deschide bine ochii, să știi pe ce lume trăiești și de cine ești înconjurat.

Balanță: La orizont, se prefigurează un mare eveniment pe plan sentimental. Nu e exclusă o cerere în căsătorie, un botez, o cumetrie, așa că fiți pregătit pentru… petrecere. Cu sănătatea stai excelent!

Scorpion: Ai făcut cam multe rele în ultima perioadă, ai merita chiar o pedeapsă, dar cei din jur sunt înțelegători și îți acceptă, încă, împunsăturile. O revizuire de comportament este mai mult decât indicată.

Săgetător: Ești un orator deosebit, iar acest lucru te va ajuta să îți îndeplinești visul: o promovare, o lansare în afaceri, toate vor merge ca pe roate dacă știi cum să pui problema.

Capricorn: Cât de curând, vei avea parte de o experiență care te va scoate din rutina cotidiană. E foarte posibil să intri pe un făgaș nou, generator de prosperitate pentru tine și familia ta.

Vărsător: Ai un talent aparte de a irosi șansele - și nu puține - pe care viața ți le oferă. Grijă mare însă, pentru că totul are o limită.

Pești: În viață, trebuie să mai faci și fapte bune. Ține cont de această recomandare și nu uita că "dar din dar se face Rai!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 14 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Duminică, 06 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Duminică, 06 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.1937 secunde