Horoscop

223
Horoscop - horoscop-1545319849.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți o atitudine combativă și vedeți conflicte la tot pasul. Acest mod de a aborda problemele nu vă va aduce niciun beneficiu. Cu diplomație, s-ar putea obține rezultate mult mai bune.

Taur: Riscați să fiți dezamăgiți de persoana iubită. Cei care aveți deja probleme în cuplu v-ați putea trezi într-un triunghi amoros, în care jumătatea și-a găsit pe altcineva, dar nu va dori, totuși, să rupă relația.

Gemeni: Veți încerca să înțelegeți o problemă care v-a măcinat trecutul, o despărțire dureroasă sau motivul pentru care nu ați reușit să obțineți ce v-ați dorit în plan profesional. Important e să nu vă consumați toată energia în acest mod.

Rac: Luați în serios fiecare semnal de alarmă pe care corpul vi-l trimite! Poate că n-ar strica să renunțați la planurile pentru această seară. E recomandat să vă odihniți bine și să vă relaxați fizic și mental.

Leu: Sunteți foarte populari printre persoanele de sex opus. Dacă ești în căutarea unei noi iubiri, nu te închide în casă. Mergi acolo unde se aude muzica mai tare și fii sigur că umorul tău e cuceritor.

Fecioară: Este posibil să fiți iritați astăzi, mai ales dacă primiți vești deprimante. Dimineață, riscați un scandal minor în familie sau un mic incident în trafic. După-amiaza promite însă clipe mai puțin stresante.

Balanță: Astăzi, veți putea beneficia de mărirea bugetului familial. Vă puteți ocupa de o problemă pe care ați amânat-o în mod constant. Ar putea fi ceva legat de creativitate, de afaceri.

Scorpion: Momente plăcute, dar și o dilemă în dragoste. Primele vin de la locul de muncă. Veți avea o discuție cu șeful și ar putea apărea promisiunea unei creșteri salariale sau o călătorie de afaceri. În viața personală, lucrurile nu stau atât de bine!

Săgetător: Fiți mai altruiști! Prioritatea ar trebui să fie propria voastră afacere. Există șansa ca succesul în carieră să fie mai aproape decât vă așteptați.

Capricorn: Cel mai mult v-ați dori să vă relaxați în propria casă. Sunteți foarte obosiți după toate lucrurile pe care le-ați organizat în ultimele zile pentru sărbătorile de iarnă. Tot astăzi, veți avea de finalizat un proiect de afaceri mai vechi.

Vărsător: Șanse mari să vă întâlniți dragostea adevărată. Veți fi înconjurați de persoane foarte atractive, iar riscul să vă îndrăgostiți iremediabil este unul uriaș. Puteți alege să vă urmați inima sau să fiți precauți.

Pești: Ar trebui să vă păstrați atitudinea obișnuită. Dacă vă schimbați comportamentul și deveniți prea prietenoși, riscați să vă implicați în anumite relații care vă vor afecta serios viitorul. Finalul zilei va fi unul romantic și veți avea parte de momentele de tandrețe care vă lipseau.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 2.7097 secunde