Horoscop

227
Horoscop - horoscop-1545235590.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți preocupați cu planurile pentru week-end. Se anunță o întâlnire importantă și toate trebuie să meargă perfect. E o șansă unică, așadar scopul scuză mijloacele.

Taur: Există posibilitatea să vă treziți, fără voie, în situații dintre cele mai complicate. Sunteți implicați într-o discuție delicată, pe care ați fi vrut cu orice preț să o evitați. Nu vă pierdeți cu firea, altfel veți fi scoși vinovați.

Gemeni: Din senin, o persoană pe care o considerați foarte atrăgătoare dă semnale că ar vrea ceva mai mult de la dumneavoastră. O poveste de dragoste este pe punctul de a se naște.

Rac: E posibil ca astăzi să fii foarte suspicios. Nu e cazul să pierzi din energie ca să te răzbuni sau măcar să răspunzi. Timpul va rezolva totul. Concentrează-te pe lucrurile mici care te ajută să trăiești armonios.

Leu: Ai putea trăi emoții puternice astăzi. Dar, foarte probabil, acestea sunt legate de o situație care vă afectează indirect. Ține cont de asta și nu intra în panică, mai ales că, dacă te uiți în jur, vei descoperi că sunt o mulțime de probleme care pot deveni cu adevărat dificile.

Fecioară: E timpul să riști în legătură cu probleme care țin de dragoste. Dacă e vorba despre o relație pe care ți-e teamă să o începi sau de o căsnicie pe care ți-e frică să o părăsești, e timpul să îți asumi ce simți.

Balanță: Nu ar trebui să faceți promisiuni întâmplătoare. Înainte de a fi de acord cu o cerere, evaluați-vă încă o dată capacitățile. Dacă pentru a vă păstra cuvântul trebuie să vă asumați un risc, este bine să nu faceți promisiuni.

Scorpion: Este posibil ca, din cauza vremii nefavorabile, să nu puteți fi pus pe direcția dorită. Restul zilei promite să fie surprinzător de productivă. Există toate șansele de a finaliza cu succes proiectul actual.

Săgetător: Ar trebui să fiți pregătiți pentru un eventual succes în afaceri. Pe de altă parte, astăzi, nu trebuie să planificați excursii lungi.

Capricorn: Astăzi, veți avea un program extrem de încărcat. Vă ocupați intens de pregătirile pentru sărbători sau vreți să rezolvați probleme casnice. Încercați să luați problemele pe rând.

Vărsător: Melancolia va fi cea care va pune stăpânire pe dumneavoastră. Visați la zilele în care erați înconjurați de numeroase persoane dragi. Dacă vă este dor de cineva, nu trebuie decât să sunați.

Pești: Fiți concentrați pe problemele de cuplu și cele casnice. Deși sunteți preocupați cu problemele profesionale, restul problemelor vă pot copleși. Vă puteți trezi într-o problemă din care nu veți putea ieși.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 2.2873 secunde