Horoscop

202
Horoscop - horoscop-1542725636.jpg

Articole recomandate

Berbec: În cazul în care ai în plan să pleci într-o călătorie, vei reuși să depășești obstacolele care nu vor întârzia să apară. Comunicarea cu cei din jur va fi în principiu bună.

Taur: Partenerul de viață are nevoie de tine plin de viață pentru a putea da randament maxim ca de fiecare dată. Nu alege să lucrezi la două proiecte în același timp, pentru că vei eșua în ambele.

Gemeni: Începi ziua hotărât să termini o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie te ajută cu bani, dar ai mare grijă să nu pretindă dobândă. Dacă nu te străduiești să eviți o ceartă, riști să rupi relațiile.

Rac: Relația cu partenerul de viață este destul de tensionată chiar dacă situația s-a mai ameliorat într-o oarecare măsură. Ai tendința de a te implica în prea multe activități, ceea ce te-ar împiedica să duci la bun sfârșit câte ceva.

Leu: Din punct de vedere financiar, vei avea unele avantaje. Este posibil să ai parte de un câștig. Dorința ta de a face câte ceva mai deosebit nu se va putea concretiza. Cel puțin pentru moment.

Fecioară: Se pare că relațiile parteneriale sunt încordate din cauza unor neînțelegeri. Înainte de a face promisiuni familiei, îți recomandăm să îți analizezi cu luciditate posibilitățile financiare.

Balanță: Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă: câștiguri financiare și afirmarea în societate. Sunt șanse să îți cumperi un obiect de valoare pe care l-ai visat de multă vreme.

Scorpion: În continuare ești tensionat și te agiți foarte mult. Propunerile de distracție nu se vor lăsa prea mult așteptate. Sănătatea, fără a-ți crea probleme deosebite, nu va fi punctul forte pentru tine în această zi.

Săgetător: Din cauza nervozității, riști să îi îndepărtezi pe partenerii de afaceri. Dacă nu te calmezi, este posibil să ai probleme și pe plan sentimental.

Capricorn: Astăzi, trebuie să fii curajos! Ia-ți inima în dinți și spune ce ai pe suflet. În plan profesional, vor fi multe de făcut. Este posibil să fii nevoit să finalizezi în scurt timp o lucrare dificilă.

Vărsător: Relația cu rudele mai îndepărtate va reveni în atenția ta. Cheltuielile vor fi destul de mari și în această zi. Dacă vei ieși la cumpărături, nu cumpăra decât strictul necesar.

Pești: O persoană mai puțin cunoscută încearcă să tragă niște sfori pentru a-ți face rău, dar se va găsi cineva care să te protejeze. Orientează-te spre activități de rutină mai ales în prima parte a zilei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Stire din Fun : N-ai nicio vază?
Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Ce avere mi s-a scurs printre degete...
Marţi, 20 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 20 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Maria și motocicliștii fioroși
Marţi, 20 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Cum au apărut  cele 10 porunci
Luni, 19 Noiembrie 2018
Stire din Fun : OK, băieți, dar pe rând...
Pagina a fost generata in 0.9087 secunde