Horoscop

253
Horoscop - horoscop-1542386273.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se pare că sunteți agitat din cauza unor probleme financiare. Încercați să vă calmați, pentru că altfel riscați să aveți probleme la serviciu. Oricum starea de agitație nu va aduce nimic bun pentru azi.

Taur: Este luni, așa că s-ar putea ca relațiile parteneriale să fie încordate din cauza stării de agitație pe care o aveți de dimineață.

Dacă doriți să faceți investiții pe termen lung, vă recomandăm să mai așteptați o vreme.

Gemeni: S-ar putea să plecați într-o delegație. Nu sunteți în cea mai bună dispoziție și aveți tendința să exagerați. Încercați să nu vă susțineți cu încăpățânare punctul de vedere!

Rac: Dimineață s-ar putea să vă schimbați programul din cauza unor probleme familiale. Un prieten vă propune o colaborare care v-ar îmbunătăți simțitor situația financiară. Acceptați fără să stați pe gânduri prea mult.

Leu: Nu încercați să cereți astăzi o mărire de salariu, chiar dacă sunteți convins că o meritați! Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină, care nu necesită prea multă concentrare. Este început de săptămână, iar lucrurile se mișcă mai greu.

Fecioară: Dimineață s-ar putea să vă sune o rudă și să vă anunțe că intenționează să vă viziteze. Vă sfătuim să evitați discuțiile aprinse cu partenerul de viață. Vizita va trece repede.

Balanță: Astăzi s-ar putea să nu fiți prea inspirat și nici prea comunicativ. Evitați întâlnirile de afaceri și călătoriile, pentru că sunteți predispus la greșeli!

Scorpion: Se pare că nu vă simțiți în apele dumneavoastră, tocmai acum, când aveți multe de rezolvat. Vă sfătuim să nu vă asumați riscuri importante.

Săgetător: Dimineață s-ar putea să vă indispună un telefon primit de la o rudă. Este posibil să fiți nevoit să plecați într-o călătorie neprevăzută.

Capricorn: Aveți tentația să începeți mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să nu fiți nerăbdător. Nu vă faceți iluzii cu privire la bani, pentru că azi sunt puține șanse să-i obțineți.

Vărsător: Dimineață s-ar putea să fiți indispus din cauza dificultăților financiare. Vă recomandăm să vă păstrați cumpătul, indiferent ce se întâmplă.

Pești: Încercați să fiți mai atent la cheltuieli! Ca să evitați o ceartă cu partenerul de viață, vă sfătuim să vă consultați înainte de a merge la cumpărături.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Trei șuturi în fund
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Micul Tim e pus pe șotii
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Ești un adevărat bărbat!
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Cum au apărut migrenele
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Putem pleca în concediu!
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Românul, veșnic nerecunoscător!
Vineri, 16 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 16 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Aoleu, mi-am uitat copilașul în taxi!
Pagina a fost generata in 0.9524 secunde