Horoscop

234
Horoscop - horoscop-1541780727.jpg

Articole recomandate

Berbec: Îți pierzi răbdarea pentru ceea ce așteptai să se materializeze azi. Rămâi concentrat la țelul tău, deoarece chiar și aceste hopuri de pe parcurs au un rol. Nu te mai speria de provocări. 

Taur: Ai prea multe de făcut și, solicitat în atâtea direcții, nu dai randament la nimic. Nu încerca să te ocupi de două lucruri simultan, pentru că imediat apar erori și gafe pe care le vei regreta. 

Gemeni: Ai grijă spre cine îți îndrepți azi criticile și comentariile acide, pentru că ai de-a face cu oameni sensibili care pot suferi profund pentru ceea ce le spui. Unii nu vor arăta la suprafață decepția, ci vor ține totul în interior. 

Rac: Ești aproape obsedat de o activitate la care îți aduci contribuția. Ambiția nu te lasă să te oprești până nu vezi roadele palpabile în fața ta, de aceea tragi tare, chiar dacă unii ar putea crede despre tine că ești cam încrâncenat. 

Leu: De data aceasta tu ești sursa bucuriei celor din jur. Ești într-un moment dificil peste care nu poți trece, dar culmea, acest blocaj îi face pe alții să evolueze. 

Fecioară: Ai șansa de a pleca la drum pentru a rezolva o serie de sarcini. Ești persoana potrivită pentru un succes deplin, dar reușita vine de la o oarecare distanță de casă. 

Balanță: Iei o decizie foarte fermă pe care vei reuși să o și duci la îndeplinire. Profită de ambiția care te cuprinde azi și nu te lăsa până nu te vezi acolo unde ți-ai stabilit la plecare. 

Scorpion: Nu te poți concentra la activități intelectuale complicate, cum ar fi susținerea unei lucrări. Ești neatent, superficial și, dacă te implici în astfel de activități ceva mai complicate, riscul de a greși este enorm. 

Săgetător: Te simți mai ciudat, parcă ai fi prins într-o menghină care nu te lasă să îți exprimi sentimentele cu intensitate. Ți-e frică de orice, chiar și de propriile tale gânduri.

Capricorn: Un noroc chior trece prin calea ta într-un moment destul de agitat încât, dacă nu ești pe fază, ai putea să-l ratezi. E nevoie de o reacție promptă, să nu stai prea mult pe gânduri. 

Vărsător: Nu te aștepta ca cei mai conservatori din fire să fie de acord cu tine, pentru că ceea ce propui tu conține un dram de ciudățenie pe care nu oricine îl acceptă sau îl înțelege. Tu ai altă viziune asupra lucrurilor, una mai modernă, mai proaspătă. 

Pești: Toate merg excelent la tine în familie. Afli vești excepționale despre nunți, despre nașteri, despre alte evenimente care te vor umple de fericire.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 08 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 07 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 06 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 05 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 02 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 01 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 31 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 30 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6641 secunde