€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Vineri, 09 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Ar cam fi timpul să-ți alegi prioritățile în viață. Încerci să realizezi cât mai multe lucruri deodată, dar nu poți mulțumi pe toată lumea. Alege câteva lucruri care te-ar face fericit și mergi pe ruta lor. O direcție bine stabilită te scapă de haosul din mintea ta.

Taur: Ai șanse foarte mari ca astăzi să primești o veste bună din plan profesional. Vei fi promovat sau vei schimba locul de muncă, și chiar cu unul mai bănos. Totuși, nu da vestea până ce nu ai certitudinea că totul a fost semnat până la capăt.

Gemeni: Acordă mai mult timp membrilor familiei. I-ai neglijat în ultima perioadă, iar acest lucru nu face decât să producă tensiune în jurul vostru. Lasă de la tine și rezolvă-ți problemele până nu va fi prea târziu.

Rac: Vei dovedi încă o dată-n plus spontaneitate și dârzenie împotriva tuturor obstacolelor. Astăzi, faci față cu brio stresului, iar tu și cei implicați veți trece cu bine peste toate situațiile dificile.

Leu: Din punct de vedere financiar nu excelezi de nicio culoare. Poate ar fi cazul să apelezi la prietenii buni. Cu siguranță se va găsi cineva care să te ajute. Nu te mai suprasolicita, nu poți rezolva problemele întotdeauna singur.

Fecioară: Chiar dacă vei avea un început mai prost de zi, nu dispera. Nu lăsa prima impresie să îți guverneze viața. Încearcă să privești partea plină a paharului și totul va reintra pe un făgaș pozitiv.

Balanță: Te încearcă un sentiment de frustrare, de aici vor porni toate nemulțumirile din familie. Vei avea impresia că toate situațiile sunt fără de ieșire.

Scorpion: Se anunță schimbări majore în viață. Devii mai optimist și mai încrezător în forțele personale, iar acest lucru îți oferă puterea de a realiza tot ce îți dorești.

Săgetător: Ar fi cazul să nu te mai arunci cu capul înainte și să înveți din greșelile trecutului. Evită să fii superficial și tratează toate problemele cu maximă seriozitate.

Capricorn: Se vor ivi multe oportunități noi, mai ales pe plan profesional. Trebuie să fii atent, să cântărești foarte bine și să faci cea mai bună alegere pentru tine și cei de lângă.

Vărsător: Suferi un blocaj mental și nu vei putea progresa pe niciun plan până nu găsești soluția salvatoare. Nu renunța la ideea că poți realiza mai mult.

Pești: Ar trebui să te concentrezi mai mult pe propria persoană, decât pe problemele celor din jur. Pe lângă faptul că te neglijezi, riști să fii criticat aspru pentru faptul că nu îți vezi de grădina ta.

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3739 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1104 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7432 secunde