€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Joi, 08 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Dimineață aveți de făcut mai multe drumuri scurte, care vă încurcă planurile. Vă recomandăm să amânați problemele dificile, care necesită o mare putere de concentrare.

Taur: Veți întâlni un om de afaceri cu experiență, care vă împărtășește câteva dintre secretele sale. Ar fi bine să luați aminte și să-i urmați sfaturile.

Gemeni: Aveți idei bune, pe care vă sfătuim să le folosiți în afaceri. Dacă nu vă ajung banii, împrumutați-vă de la o rudă mai în vârstă! Ar fi bine să vă sfătuiți cu partenerul de viață.

Rac: Azi nu vă puteți respecta programul, așa că este indicat să nu vă faceți un plan strict. Dimineață cunoașteți o persoană mai în vârstă, care vă oferă sfaturi utile în legătură cu o afacere.

Leu: Pe parcursul întregii zilei aveți idei originale, cu care partenerul de viață este de acord. Vă sfătuim să profitați de șansele care se ivesc azi. Aveți spor la treabă și sunteți hotărât să nu lăsați nimic neterminat. 

Fecioara: Intenționați să plecați într-o excursie cu prietenii, dar ar fi bine să nu uitați că aveți și treabă acasă. Sunteți inspirat și rezolvați probleme dificile.

Balanță: Sunteți foarte bine dispus și aveți ocazia să luați o decizie importantă cu privire la problemele financiare ale familiei. Puteți aborda probleme serioase din domeniul afacerilor și reușiți să terminați lucrări începute cu mult timp în urmă.

Scorpion: Aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară. Dimineață vă puteți ocupa de afaceri și aveți ambiția să terminați lucrări mai vechi.

Săgetător: Luați decizii inspirate, care vă asigură reușita pe plan social și succesul în relațiile sentimentale. Este o zi favorabilă comunicării și călătoriilor de afaceri.

Capricorn: Dimineață vă hotărâți să plecați într-o călătorie, pentru a rezolva o problemă a partenerului de viață. Puteți să vă ocupați de probleme financiare, dar vă sfătuim să evitați speculațiile.

Vărsător: Aveți idei excelente și sunteți hotărât să le puneți în aplicare. Aveți ocazia să demarați o activitate nouă. Capacitatea de comunicare vă ajută să vă faceți noi prieteni printre persoanele importante.

Pești: Sunteți într-o formă intelectuală deosebită și aveți șanse mari pe plan social și sentimental. Este o zi favorabilă contactelor cu persoane importante și comunicării.

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3779 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1115 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7281 secunde