Horoscop

265
Horoscop - horoscop-1540554962.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începeți ziua agitat și nervos fiindcă aveți nevoie de o sumă mare de bani. Sunteți predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave.

Taur: Începeți să resimțiți oboseala acumulată. Dacă veți continua să munciți în acest ritm, riscați să aveți mari probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să vă confruntați cu o problemă financiară.

Gemeni: Se pare că vă treziți indispus și sunteți irascibil toată dimineața. Dacă nu vă stăpâniți nervozitatea, s-ar putea să declanșați un conflict de zile mari.

Rac: În cursul dimineții primiți o veste neplăcută, care vă strică buna dispoziție și vă obligă să vă schimbați programul. Sunteți nevoit să plecați într-o călătorie lungă, împreună cu partenerul de viață.

Leu: Astăzi ar fi bine să nu vă asumați niciun risc. Starea de nervozitate pe care o resimțiți vă poate afecta pe toate planurile. Vă sfătuim să nu vă deplasați cu autoturismul.

Fecioară: Aveți de rezolvat multe probleme pe care le tot amânați de câteva zile. În cursul dimineții sunteți cam agitat, pentru că nu știți de unde să începeți.

Balanță: Vă sfătuim să evitați călătoriile lungi și vizitele prelungite. Ar fi bine să vă limitați la activități de rutină și să acordați mai mult timp odihnei.

Scorpion: În cursul dimineții primiți o veste neplăcută de la șeful dumneavoastră, care vă indispune pentru tot restul zilei. Nu vă manifestați nervozitatea, e weekend totuși.

Săgetător: Aveți reușite pe plan profesional, dar cu prețul unor ore de muncă suplimentare. Atenție la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră.

Capricorn: S-ar putea să aveți discuții dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-și achite o datorie.

Vărsător: Dacă plecați într-o călătorie, fiți prudent și nu vă grăbiți! Există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație. Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneți de putere de convingere.

Pești: Dimineața, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptați invitația, s-ar putea ca relațiile parteneriale să se tensioneze și chiar să aveți o discuție aprinsă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 25 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 24 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 23 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 22 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 19 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4578 secunde