Horoscop

248
Horoscop - horoscop-1540478294.jpg

Articole recomandate

Berbec: Profitați de ziua de astăzi pentru a vă pregăti pe îndelete întâlnirile de sfârșit de săptămână. Pe plan sentimental, vă iese totul exact cum ați plănuit. Pentru că e week-end, distracția este pe primul plan.

Taur: Știți să vă alegeți cuvintele astfel încât să îl determinați pe partener să fie tandru și atent și să vă îndeplinească orice dorință. Aveți însă grijă să nu exagerați cu dragostea în detrimentul carierei profesionale.

Gemeni: Aveți un program încărcat: plecați într-o călătorie sau faceți mai multe drumuri scurte, mergeți în vizită la rude sau prieteni, iar diseară ieșiți în oraș cu partenerul.

Rac: Sunteți volubil, dar cam imprudent și riscați să dezvăluiți secrete din viața personală, deși n-aveți certitudinea că interlocutorii dumneavoastră sunt de încredere.

Leu: Un fost prieten care v-a dezamăgit cu ceva timp în urmă face un prim pas spre împăcare: vă cere iertare. Gestul lui vă impresionează și acceptați să faceți pace.

Fecioară: Nu vă grăbiți să etichetați persoanele pe care le cunoașteți astăzi! Peste puțin timp, s-ar putea să înțelegeți că ați greșit.

Balanță: Oricât de tentantă ar fi o propunere pe care s-ar putea să o primiți astăzi, nu vă grăbiți să luați o decizie, să dați un răspuns înainte de a vorbi și cu familia!

Scorpion: Planurile pentru această zi vă vor fi date peste cap de o urgență la serviciu sau de o propunere de afacere care sună prea bine pentru a nu fi evaluată. Mult calm!

Săgetător: Dacă participați la un eveniment, aveți ocazia să fiți prezentat unor persoane care vă pot ajuta în carieră. Onorați, deci, invitațiile primite! Nici nu știți de unde sare iepurele.

Capricorn: Insistența cu care partenerul sau părinții vă recomandă să faceți niște cursuri sau să începeți o afacere nu vă motivează deloc. Aveți senzația că toată lumea vă presează.

Vărsător: Sunteți o gazdă perfectă chiar și atunci când musafirii vin pe neașteptate. Iar astăzi s-ar putea să vă viziteze o rudă pe care nu ați mai văzut-o de multă vreme.

Pești: Iubirea vă dă aripi, iar afecțiunea, generozitatea și tandrețea dumneavoastră îl impresionează pe partener. Așa că vă veți bucura de o zi plină de romantism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 24 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 23 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 22 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 19 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4178 secunde