Horoscop

254
Horoscop - horoscop-1540126169.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ideal ar fi să te ocupi exclusiv de tine, de problemele personale. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lași grijile deoparte. Este posibil să primești o primă sau un cadou!

Taur: Ești tulburat, însă este greu de deslușit ce anume te nemulțumește. Probabil că este un cumul de stări, trăiri și emoții adunate de multă vreme, iar acum ies la iveală. Fii prudent în privința sănătății.

Gemeni: În urma evenimentelor în care ai fost implicat alături de prieteni sau colegi de serviciu, te vei hotărî să renunți la unele acțiuni sau proiecte comune. Retrage-te din forfota cotidiană, întoarce-ți privirile spre propria ta persoană.

Rac: Va fi o zi plină de controverse în plan profesional. Imaginea ta publică și relațiile cu șefii vor suferi modificări subtile, însă suficient de puternice încât să realizezi că se petrece ceva dincolo de aparențe.

Leu: Debutul săptămânii te găsește pe drumuri, în călătorii sau făcând planuri în acest sens. Intențiile îți pot fi zădărnicite de situația financiară sau de mofturile celor dragi.

Fecioara: Cheltuielile și discuțiile pe teme financiare îți vor deschide perspectivele. Se pare că există restanțe la anumite servicii de care ai beneficiat sau beneficiezi încă. Fii prudent dacă trebuie să vorbești în public.

Balanță: În relațiile parteneriale se prefigurează schimbări importante, dar este vorba despre secvențe vechi care acum doar se pun la punct definitiv. Stabilește-ți obiective clare în orice tip de colaborare.

Scorpion: Treburile cotidiene alcătuiesc tema principală, astfel că ești nevoit să te concentrezi pe mai multe subiecte deodată. Alege prioritățile și ai încredere că vei rezolva totul corect și la timp.

Săgetător: Cei dragi au nevoie de sprijinul tău material și moral. Este bine să le fii alături și să te bucuri de tot ce aveți de realizat împreună. Sunt șanse mari să primești o propunere de colaborare sau o cerere în căsătorie.

Capricorn: Ai spor în rezolvarea demersurilor patrimoniale, dar și în discuțiile cu membrii familiei. Relațiile cu cei dragi își vor modifica termenii și condițiile de desfășurare.

Vărsător: Este nevoie de o reorientare a scopurilor personale și de o curățenie drastică printre persoanele cărora le acorzi încredere. Se pot finaliza treburi gospodărești sau poți trasa un plan viabil de îmbunătățire a spațiului locativ.

Pești: Cheltuielile de la începutul săptămânii îți pot destabiliza bugetul pentru multă vreme. De aceea, fii prudent și urmează o listă clară și strictă. Există riscul să achiziționezi bunuri sau servicii nemulțumitoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 19 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3762 secunde