Horoscop

183
Horoscop - horoscop-1539954441.jpg

Articole recomandate

Berbec: Partenerul de viață vă reproșează că neglijați problemele familiei. Încercați să detensionați atmosfera, cu puțin tact!

Taur: Este posibil ca persoana iubită să vă înțeleagă greșit dorința de libertate. Ar trebui să vă exprimați clar, ca să evitați un scandal. Chiar dacă prietenii insistă să petreceți după-amiaza cu ei, vă sfătuim să nu acceptați.

Gemeni: Este o zi bună pentru a pregăti planuri de afaceri. Aveți șanse mari să vă îmbunătățiți situația financiară. După-amiază, întârziați puțin cu prietenii, ceea ce poate duce la discuții în familie.

Rac: Dacă reușiți să vă temperați spiritul critic, astăzi puteți avea succes pe plan financiar. Vă recomandăm să aveți răbdare cu prietenii și cu partenerul de viață, ca să nu ajungeți la certuri.

Leu: Aveți tendința să fiți impulsiv și riscați să îi jigniți pe cei din jur. Vă sfătuim să nu vă enervați, pentru că puteți avea probleme cu sănătatea.

Fecioara: Aveți de terminat o activitate migăloasă și vă este greu să vă descurcați singur. Vă recomandăm să acceptați ajutorul unui prieten bine intenționat.

Balanță: Sunteți foarte bine dispus și decideți că este momentul să faceți o investiție pentru casă. După-amiază, s-ar putea să faceți un drum care vă va trezi amintiri deosebit de plăcute.

Scorpion: Este o zi favorabilă schimbărilor importante pe plan sentimental. Sunt favorizate parteneriatele și întâlnirile romantice. Puteți să vă faceți planuri de viitor, dar încercați să fiți mai pragmatic!

Săgetător: S-ar putea să plecați într-o călătorie de afaceri și să aveți un succes deosebit. Singura condiție este să aveți răbdare și să nu vă certați cu un partener de afaceri.

Capricorn: Persoana iubită vă dă o veste care vă determină să vă schimbați programul. După-amiază, aveți șansa să faceți cunoștință cu o persoană dispusă să vă ajute cu un împrumut.

Vărsător: Aveți șanse să primiți o sumă importantă și să vă redresați situația financiară. S-ar putea să primiți o moștenire sau un împrumut.

Pești: Este posibil să aveți dificultăți financiare, dar vă sfătuim să nu vă faceți griji. În curând, vă veți descurca mai bine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4101 secunde