Horoscop

260
Horoscop - horoscop-1539092423.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se anunță un nou început! Este momentul să cunoști fericirea adevărată. După ce ai trecut printr-o dezamăgire, se anunță un drum înfloritor. Vei cunoaște multe persoane interesante! 

Taur: Un prim semn îți spune că relația cu partenerul de viață s-a cam răcit. Ar trebui să stați și să cugetați cu multă atenție ce se petrece, asta dacă nu vreți să vă confruntați cu distanțarea emoțională. 

Gemeni: Simți că nimic nu te mai mulțumește, chiar dacă în general ești bine. Nu ai idee ce se întâmplă, deși cei din jur spun că stai prea mult în casă. Adevărul este că dezamăgirile din ultima perioadă te-au făcut să devii mai precaut. 

Rac: O singură schimbare ai nevoie să faci în stilul de viață pentru ca activitatea ta să dea randament. Chiar dacă uneori simți că nu îți găsești nici motivația, nici energia, să știi că lucrurile acestea sunt doar în mintea ta. Gândește pozitiv! 

Leu: Orice ar face persoanele din jurul tău, tu ai tendința de a vedea totul în gri și negru. Nu se explică în niciun fel acest comportament al tău, mai ales că nu ți se greșește cu nimic. Te-ai săturat cu binele. 

Fecioară: Ai nevoie de o pauză. Ești epuizat fizic și psihic, ai nevoie de un nou impuls pentru a merge mai departe. Poate o schimbare de ansamblu, planuri noi sau chiar o nouă idilă. Ai fi mult mai eficient. 

Balanță: Te tot contrazici cu cei din jur, chiar dacă știi că ei au dreptate. Uneori, ți se spune că ești chiar enervant. Și ți se spune des acest lucru, dar nu vrei să crezi.

Scorpion: Privește-te mai des în oglindă și spune-ți lucruri frumoase. Te critici permanent, iar această atitudine nesănătoasă te face să îți pierzi încrederea în tine. Ești un om minunat! 

Săgetător: De câte ori ți se aduc ofense, ești ca o bombă gata să explodeze. Uneori ai dreptate, alteori te consumi prea tare. Ești nefericit atunci când nu primești ceea ce dai. Te simți neîndreptățit. 

Capricorn: Chiar dacă vremea e urâtă, nimic nu stă în calea ta. Tu pleci la plimbare, faci o sesiune de cumpărături și chiar îți mai rămâne timp și pentru treburile casnice. Te pricepi în ale timpului. 

Vărsător: Ești muncitor și acest lucru te ajută să fii în priză. Nu vrei să pierzi vremea și trăiești viața la maximum. Te împarți între job și familie, și faci acest lucru perfect. Ai multe motive de fericire. 

Pești: Ești iubit, apreciat, respectat. Ce vrei mai mult de atât? Nu ai timp de pierdut, fapt pentru care te lansezi în tot soiul de mici afaceri care îți aduc profit destul de mare. Pentru familie, ești cel mai minunat om din lume.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 05 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 03 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 02 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 01 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 2.1868 secunde