Horoscop

213
Horoscop - horoscop-1539005339.jpg

Articole recomandate

Berbec: Momente din ce în ce mai tensionate apar în relația cu partenerul de viață. Încearcă să rezolvi problemele cât mai repede pentru a nu distruge totul, dar folosește un ton calm și cuvinte blânde.

Taur: Locul de muncă a devenit a doua ta casă. Sarcinile pe care le ai de îndeplinit îți ocupă tot timpul, de aceea viața ta personală are de suferit. Încearcă totuși să găsești echilibrul. Vei simți diferența.

Gemeni: Din cauza oboselii acumulate în ultimul timp, apar câteva probleme de sănătate. Singura cale de a ieși cu bine din acest impas este un moment mai lung de relaxare. O vacanță ar fi perfectă.

Rac: Apar câteva dispute în relația cu părinții, dar totul se va termina cu bine. Tu știi să ieși din acest impas și astfel toată lumea are de câștigat.

Leu: Primești câteva sfaturi utile de la persoane autorizate și acest lucru te face să te gândești serios la planurile de viitor și la drumul pe care să mergi în viitor.

Fecioară: Primești o propunere de colaborare, dar cum confortul tău este pe primul plan, intenționezi să refuzi totul. Ar fi indicat să analizezi situația mult mai bine, poate ai șanse să avansezi.

Balanță: Scopul tău suprem este să te dezvolți în fiecare zi mai mult, dar pentru acest lucru ai nevoie de oameni care să te susțină. Se pare că cei din grupul tău nu sunt pe aceeași lungime de undă cu planurile tale. 

Scorpion: Singurătatea este cuvântul de bază azi, dar nu trebuie să lași acest aspect să îți afecteze capacitatea de a analiza la rece propunerile care ți se fac la locul de muncă. În curând, vei uita că nu ai avut pe nimeni aproape, pentru că soarele va ieși și pe strada ta.

Săgetător: Un prieten foarte bun ți-a dat o lecție despre cum ar trebui să fii. Încerci să înveți câte ceva din lecția asta pentru a nu mai greși pe viitor. 

Capricorn: Visul tău se poate îndeplini oricând, dar pentru acest lucru ai nevoie de o sumă mare de bani. Încearcă totuși să înțelegi dacă este vorba de ceva necesar sau sunt doar simple dorințe.

Vărsător: Încă de la primele ore ale dimineții resimți o stare de impulsivitate care ți-ar putea afecta oricând relațiile cu cei din jur. Ia o gură de aer curat pentru a scăpa de tensiune.

Pești: Creativitatea te ajută foarte mult să perseverezi și să îmbunătățești relațiile cu șefii. Ar fi indicat să o lași mai moale cu munca, pentru că orele suplimentare nu îți fac bine absolut deloc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 05 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 03 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 02 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 01 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3368 secunde