Horoscop

269
Horoscop - horoscop-1538922658.jpg

Articole recomandate

Berbec: Partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii te provoacă serios la discuții nu tocmai accesibile. Comunicarea este greoaie, nemulțumirile ating cote înainte, iar de aici pot apărea rupturile definitive.

Taur: Săptămâna începe cu multă agitație la locul de muncă. Cu greu poți desluși ce se petrece în acest segment. Dozează-ți eforturile, ocupă-te strict de îndatoririle tale și rezervă-ți momente de odihnă.

Gemeni: Astăzi, va trebui să stai de vorbă cu membrii familiei și să te ocupi de treburile gospodărești. Evită deciziile majore sau planurile mărețe legate de agoniseala familiei. Se recomandă maximă prudență!

Rac: S-ar putea să pleci la drum, fie cu o rudă apropiată, fie în scop profesional. Acordă atenție detaliilor, pentru că există iz de scandal și de neînțelegeri majore.

Leu: Ești nemulțumit de ceea ce se întâmplă în sectorul tău financiar. Traversezi o perioadă confuză, în care iluzia câștigurilor ușoare îți poate crea neplăceri serioase pe termen lung.

Fecioară: Recomandabil este să-ți canalizezi energia către plimbări în aer liber, exerciții fizice sau sesiuni de cumpărături. Relaxează-te, detașează-te de problemele celorlalți și ocupă-te doar de tine.

Balanță: O zi în care ar trebui să fii cât mai retras și discret în peisajul cotidian. Te simți obosit, iar acest lucru îți poate afecta relaționarea cu persoanele dragi. Vei avea tendința de a fi prea direct și foarte radical.

Scorpion: Sunt posibile discuții aprinse cu un prieten sau cu o persoană care până nu demult îți ținea partea. Emotivitatea și subiectivitatea își fac apariția în jurul tău. Spre seară, relaxează-te la o plimbare alături de cineva drag.

Săgetător: Există mari șanse de a purta discuții contradictorii cu șefii tăi. Acest lucru te face să devii confuz și să nu iei tocmai cele mai bune decizii. Vorbește mai puțin, ascultă, analizează!

Capricorn: Pune-te la curent cu ultimele informații, s-ar putea printre rânduri să găsești ceva care să te intereseze din plin. În același timp, ai mare grijă de imaginea ta!

Vărsător: Persoanele dragi îți dau mari bătăi de cap, astăzi. Sunt posibile dispute, însă vei constata că este de fapt un dialog al surzilor. Cu toate acestea, nu renunța la idealurile și principiile tale de viață.

Pești: Se pune problema banilor și a bunurilor pe care le deții în comun cu alte persoane. Este nevoie să împarți tot ce ai sau ce ai câștigat alături de colaboratori, dacă dorești să-ți păstrezi trendul ascendent financiar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 05 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 03 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 02 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 01 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.4237 secunde