€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Joi, 27 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Este o perioadă în care ai ocazia să-ți consolidezi relația cu partenerul de viață. Comunicarea cu persoana iubită evoluează excelent, ceea ce îți va crea un sentiment de încredere.

Taur: În această perioadă ești mai dinamic, mai energic și foarte eficient în tot ce faci. Încearcă totuși să îți orientezi energia spre scopuri practice, în caz contrar te vei alege cu un stres în plus.

Gemeni: Relația cu partenerul de viață te interesează în mod special și sunt șanse reale să ți-o îmbunătățești. Ți se vor face câteva propuneri de petrecere a timpului liber. Nu trebuie decât să alegi.

Rac: Mintea ta funcționează excelent și n-ar strica să încerci să-ți pui proiectele în practică. Energia nu îți lipsește. Unul dintre părinți va avea un câștig ce se va răsfrânge pozitiv și asupra propriului buzunar.

Leu: Este posibil să faci unele cheltuieli pentru îmbunătățirea sănătății, dar asta nu îți va ridica niciun fel de probleme financiare. Este o bună perioadă pentru a lua decizii.

Fecioară: Ai toate șansele să ieși în evidență datorită ideilor tale ingenioase. O discuție cu o persoană cu funcție importantă îți va face mare plăcere și îți va da posibilitatea de a afla lucruri ce ți-ar putea fi de folos.

Balanță: Vei primi vești de la prietenii de pe alte meleaguri, ceea ce te va face mai optimist. Câștigurile pe care le vizezi sunt posibile cu condiția să nu te implici în colaborări riscante.

Scorpion: Cu ocazia unui drum vei reuși să îți lărgești cercul de prieteni, dar și să afli informații interesante. Pe cât posibil evită să dai curs impulsivității verbale, căci riști să îți pui multă lume în cap.

Săgetător: Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obișnuit. Oricum, inițiativele tale în plan sentimental vor fi apreciate. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus este în creștere.

Capricorn: În continuare, starea ta de irascibilitate este accentuată, aceasta putând genera neînțelegeri cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viață. Ceva mai multă atenție va trebui să arăți și pentru relația cu colaboratorii.

Vărsător: Dacă dorești să inițiezi o nouă activitate, șansa va fi de partea ta cu condiția să nu îți asumi riscuri inutile. O rudă plecată la drum se va întoarce, ceea ce va aduce multă bucurie în casă.

Pești: Ți se va propune o investiție care pare foarte tentantă. Nu ai niciun motiv să fii suspicios, dat totuși, ar fi bine să te consulți cu un prieten de încredere înainte de a lua o decizie.

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7713 secunde