Horoscop

240
Horoscop - horoscop-1537105285.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești mai optimist decât în mod obișnuit, iar comunicarea cu cei din jur este punctul tău forte azi. Ai putea profita de ocazie pentru a-ți găsi susținători pentru proiectele în care ești implicat. 

Taur: Ar trebui să te concentrezi asupra unor activități la care nu ai dat atenție până acum. Totuși, în ansamblu, situația te favorizează, așa că nu este cazul să îți faci probleme. 

Gemeni: Vor fi multe de făcut și nu prea vei avea timp pentru tine. Vor apărea tot felul de urgențe. N-ar fi exclus ca o activitate pe care o practici în timpul liber să îți dea ocazia să îți îmbunătățești situația materială. 

Rac: Nevoia de comunicare va fi suplinită, în această perioadă, așa că ai putea discuta cu partenerul de suflet pe marginea proiectelor de viitor. Pregătește-te să fii alături de ființa iubită. 

Leu: Ești cam irascibil, ceea ce te poate determina să iei decizii pripite. Fii cât se poate de atent, deoarece este posibil să faci greșeli cu dezastre majore! Evită discuțiile în contradictoriu cu cei apropiați. 

Fecioară: În plan financiar, poți avea o realizare. Câștigurile nu se lasă prea mult așteptate. Energia fizică nu este la nivelul obișnuit și suprasolicitarea te va face să te simți epuizat. 

Balanță: Unul dintre părinți îți va solicita sprijinul pentru a rezolva o situație delicată. Traversezi o bună perioadă pentru a te bucura de proiectele pe care ți le-ai făcut pentru timpul liber. 

Scorpion: Te vei agita cu tot felul de treburi, care mai de care mai importante. Vei avea posibilitatea de a finaliza o situație ce ar putea aduce mai multă stabilitate în viața ta afectivă. 

Săgetător: Este posibil să apară unele neînțelegeri cu colaboratorii. În cazul în care ți se vor repartiza noi sarcini de serviciu, înarmează-te cu răbdare. 

Capricorn: Starea ta generală va fi în ansamblu bună, în ciuda stării de agitație ce te caracterizează de ceva vreme. În cazul în care până acum te-ai confruntat cu ceva probleme de sănătate, astăzi ele s-ar putea rezolva. 

Vărsător: Te așteaptă o zi bună pe plan sentimental. Farmecul personal este la limita superioară și, oriunde te vei duce, ți se vor face complimente. Inițiativele tale în acest domeniu se vor bucura de succes. 

Pești: Ziua se anunță a fi deosebit de favorabilă tuturor inițiativelor. Relația cu ființa iubită evoluează cum nu se poate mai bine și acest lucru te ajută să te simți mai relaxat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6628 secunde