Horoscop

267
Horoscop - horoscop-1536845494.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se anunță o zi ca la carte. Veți da startul unui nou proiect care ar putea să vă aducă avantaje materiale substanțiale, dar nu veți mai avea timp liber. Tocmai de aceea, aveți grijă să nu neglijați familia!

Taur: Nu sunteți mulțumit de nimic și vă enervați repede. Nu vă descărcați nervii pe cei din jur! Vă sfătuim să vă păstrați cumpătul și să nu exagerați. Cu răbdare, toate se vor rezolva ușor.

Gemeni: În prima parte a zilei, aveți tendința să le căutați tuturor nod în papură. Seara, petreceți momente plăcute alături de partenerul de viață. S-ar putea să vi se confirme plecarea într-o călătorie.

Rac: S-ar putea ca o persoană apropiată să vă supere neavând încredere în ce îi spuneți. Sunteți energic și împrejurările vă sunt favorabile pentru îndeplinirea tuturor dorințelor. Aveți șanse de reușită în tot ce faceți.

Leu: Sunteți îngrijorat din cauza problemelor financiare care vă pândesc la orice pas. Vă puteți baza pe ajutorul unei persoane mai în vârstă. Se ivește ocazia să câștigați ceva în plus pe lângă salariu. Așadar, zâmbiți!

Fecioară: Este posibil să vă certați cu o colegă de serviciu, despre care aflați că a lansat o serie de bârfe. Păstrați-vă calmul! Vă recomandăm să stați mai mult în mijlocul familiei.

Balanță: Revine în actualitate o problemă mai veche și s-ar putea să vă certați cu partenerul de viață. Gândiți-vă bine înainte de a face acuzații.

Scorpion: Nu vă ambiționați să vă rezolvați singur problemele. Sunteți obosit și este cazul să acceptați ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă ajută să aplanați un conflict.

Săgetător: O rudă mai în vârstă vă atrage atenția că nu vă purtați corect. Vă sfătuim să fiți prudent, ca să evitați certurile. Aveți grijă de sănătate mai mult ca oricând, căci toamna se numără și răcelile.

Capricorn: Dimineață, aveți sentimente contradictorii în ceea ce privește problemele profesionale și de familie. După-amiază, reușiți să vă limpeziți puțin gândurile și petreceți momente plăcute alături de persoana iubită.

Vărsător: S-ar putea să plecați într-o călătorie. Deși aveți tendința să cheltuiți cam mult, aveți șanse să obțineți mari satisfacții. Descoperiți cu surprindere cât de bine vă simțiți într-un colectiv nou.

Pești: Sunteți energic și aveți dispoziția necesară pentru a rezolva o problemă mai veche. S-ar putea să vă dezamăgească un prieten în care ați avut mare încredere. Vă sfătuim să nu puneți la suflet, pentru că toate sunt trecătoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.233 secunde