€ 4.748
£ 5.4269
$ 4.1981

Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Un proiect mai vechi pe care l-ai gândit în amănunt se întrevede la orizont. Este momentul să iei o decizie importantă, iar viața ți se va schimba radical. Lasă totul în urmă și privește doar înainte.

Taur: Ai mari probleme de sănătate, așa că un control medical este mai mult decât necesar. Oboseala acumulată în ultima perioadă și-a spus cuvântul și trebuie să acorzi mai multă atenție odihnei.

Gemeni: Se lasă cu drumuri! Fie o deplasare în interes de serviciu, fie o mini-vacanță de toamnă, oricum ar fi, e de bine. Mai ieși din peisaj, mai vezi locuri și oameni noi.

Rac: Ești orbit de gelozie, iar asta nu-i deloc în regulă! Încearcă să acorzi mai multă încredere partenerului de viață și nu mai pleca urechea la cei care încearcă să bage zâzanie.

Leu: O veste pe care o vei primi în curând te va lăsa mut de uimire, dar te va și pune pe gânduri. Fii mai atent la mișcările celor din jur, încearcă să anticipezi și astfel vei înțelege mai bine realitățile cotidiene.

Fecioară: Ai făcut cam multe rele în ultima perioadă. Fă un drum la biserică, roagă-te să fii iertat de păcate, asta e tot ceea ce mai poți face acum. Iar pe viitor, încearcă să fii mai bun!

Balanță: Sănătatea cam șubredă ar putea să-ți creeze ceva probleme. Ai impresia că ești puternic și că poți duce totul în spinare, dar nu poate merge la infinit așa. Ia în calcul și relaxarea!

Scorpion: Acordă mai multă atenție familiei, partenerului de viață. Din pricina activităților de la serviciu, i-ai cam neglijat, iar reproșurile lor sunt îndreptățite. O plimbare de week-end este mai mult decât recomandabilă.

Săgetător: Ești pus pe fapte mari! Ai energie, știi ce ai de făcut, nimeni și nimic nu te pot opri să îți îndeplinești obiectivele. Ești un model pentru cei din jur, care vor căuta să țină pasul cu tine.

Capricorn: Se anunță o schimbare majoră în viața ta. Sunt șanse maxime de a-ți întâlni jumătatea perfectă, iar de aici până la căsătorie nu mai e decât un singur pas. Așadar, deschide bine ochii!

Vărsător: Ai tendința de a fi duplicitar și să nu crezi că cei din jur nu sesizează acest lucru. Încearcă să îți revizuiești comportamentul până nu este prea târziu!

Pești: Ești artist în a găsi soluții și a rezolva probleme, motiv pentru care ești binevăzut de șefi. E posibil să fii promovat, dar niciodată să nu uiți de unde ai plecat!

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7247 secunde