Horoscop

214
Horoscop - horoscop-1536070487.jpg

Articole recomandate

Berbec: Cheful de muncă este la cote maxime astăzi, deci poți avea parte de multe aprecieri din partea celor din jur. Un coleg te ajută să duci la bun sfârșit toate planurile începute. Ești într-o etapă de conștientizare, perfectă pentru evoluția ta.

Taur: Problemele financiare sunt prezente azi. Muncești mult și așteptările tale sunt pe măsură. Reușești să te faci remarcat tocmai pentru că ești o persoană muncitoare.

Gemeni: Starea de agitație te induce în eroare astăzi. Nu știi cu cine să ții și cu cine nu. Vei încerca să rezolvi totul pe cont propriu. Orgoliul nu te lasă de niciun fel să ceri ajutor.

Rac: Nu te mai acuza pentru toate lucrurile negative care se petrec în familia ta. Nu ești singurul care a greșit. Încearcă să treci peste probleme ca să poți merge mai departe.

Leu: Fii atent în cine ai încredere, pentru că o persoană pe care tu o consideri prieten îți va face zile fripte. Încrederea se câștigă în timp și ar trebui să știi acest lucru. 

Fecioară: Începe să te intereseze ce cred cei din jur despre tine. Indicat este să te focusezi pe lucruri cu adevărat importante. Și nu uita că, atunci când ești criticat, nu e musai să lași capul plecat.

Balanță: Zvonurile care au tot apărut în ultimul timp te fac să îți revizuiești lista de prieteni. Se pare că unii dintre ei au trecut în altă tabără. Nu este absolut nicio problemă, căci tu ai destulă stimă de sine încât să treci cu bine peste orice obstacol.

Scorpion: Detașează-te de problemele din familie, pentru că riști să nu mai dai randament la locul de muncă. Nu reușești să faci față tensiunilor și riști să clachezi. 

Săgetător: Te consideri neîndreptățit, dar pur și simplu nu ai curaj să ripostezi. Ar fi bine să stai de vorbă cu cei pe care îi consideri responsabili de acest lucru și să vezi cum stau lucrurile. 

Capricorn: Creativitatea este soluția ta salvatoare. Aduci un plus de inspirație în echipa cu care lucrezi și parcă lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine. 

Vărsător: Pe plan financiar, totul merge absolut perfect. Te bucuri mult că reușești să pui bani deoparte pentru vacanța la care ai visat tot anul. Atenție să nu intri la cheltuieli. Evită evenimentele și distracțiile.

Pești: Te frământă un milion de gânduri și nu ai nici cea mai vagă idee despre cum va decurge planul pe care îl ai în vedere. La locul de muncă te vei face remarcat, pentru că vii cu idei care mai de care mai bune pentru starea actuală a firmei pentru care activezi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 31 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 30 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 29 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 25 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 23 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6688 secunde