€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Luni, 03 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Sunteți în formă maximă astăzi și aveți mari șanse de reușită pe toate planurile. Capriciile de care dați dovadă vor determina o răcire a relațiilor cu persoana iubită.

Taur: În sfârșit, reușiți să vă faceți remarcat în societate. Farmecul personal vă ajută să încheiați afaceri profitabile pe termen lung. Ar fi bine să nu fiți prea rece cu partenerul de viață.

Gemeni: Astăzi aveți o creativitate ieșită din comun. Încercați să o folosiți la serviciu și în afaceri! Vă recomandăm să țineți cont de sfaturile unei persoane care știe să se pună în locul celor care au nevoie de sfaturi utile.

Rac: S-ar putea să aveți dificultăți pe plan sentimental și financiar. Nu vă enervați! Singura șansă de a o scoate la capăt este să vă păstrați calmul indiferent de gravitatea situației.

Leu: În prima parte a zilei, evenimente neprevăzute pot să vă dea peste cap toate planurile. S-ar putea să plecați într-o delegație, spre nemulțumirea partenerului de viață.

Fecioară: Dimineață, dovediți că sunteți perseverent și pus pe fapte mari. La serviciu, vă recomandăm să evitați discuțiile care pot duce la certuri. În rest, se anunță o zi de luni plină de provocări.

Balanță: Aveți ocazia să plecați într-o călătorie mai puțin plăcută. Cu toate acestea, vă sfătuim să nu ezitați, pentru că puteți întâlni o persoană de la care aflați lucruri importante.

Scorpion: Astăzi, pot avea loc evenimente deosebite, care vă schimbă viața în bine. Dimineață, munciți serios și reușiți să vă afirmați pe plan social și profesional.

Săgetător: Aveți un succes deosebit pe toate planurile. Vă sfătuim să fiți îngăduitor cu cei care vă însoțesc. După-amiază, reușiți să rezolvați o problemă sentimentală.

Capricorn: Iritabilitate la cote maxime, astăzi. Nu este exclus să fiți răutăcios cu persoana iubită și să declanșați o ceartă. Vă sfătuim să evitați afacerile și întâlnirile cu prietenii.

Vărsător: Faptul că acordați o mare importanță carierei poate duce la discuții în familie. Vă sfătuim să fiți mai înțelegător cu partenerul de viață. De asemenea, evitați să adresați cuvinte grele celor din jur, chiar dacă starea sentimentală vă fură din energie.

Pești: Dorința de câștiguri materiale vă face să neglijați relațiile sentimentale. Nu este exclus să trăiți o lecție de viață care să vă demonstreze că banii nu ar trebui să fie cheia care deschide ușile ce v-au fost închise.

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37465 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2166 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1920 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6939 secunde