Horoscop

216
Horoscop - horoscop3-1535635227.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te cuprinde invidia când vezi că un coleg de muncă reușește să se facă rapid remarcat în timp ce tu faci totul ca la carte și nimeni nu observă eforturile tale susținute. Nu dispera, va veni și timpul tău.

Taur: Devii obsedat de ceea ce înseamnă viața sănătoasă și critici obiceiurile culinare ale colegilor de muncă, fapt care nu va încânta pe nimeni. Toți te vor ignora după acest moment. 

Gemeni: Banii sunt o problemă pentru tine și, chiar dacă eviți cheltuielile inutile, tot nu ai suficiente resurse pentru a cumpăra un obiect necesar în locuință. Speri ca eforturile colective ale familiei să rezolve problema urgentă. 

Rac: Ai nevoie de dovezi de afecțiune, dar acestea nu vin de nicăieri, pentru că persoana iubită pare mult prea ocupată pentru a-ți oferi momentele de care ai nevoie. 

Leu: Faci o adevărată scenă de gelozie în momentul în care descoperi că partenerul de viață poartă discuții cu o persoană necunoscută. Înainte să faci un adevărat scandal, verifică motivele pe care le are.

Fecioară: Când o persoană necunoscută te complimentează, începi să îți pui întrebări dacă nu cumva urmărește să obțină ceva de la tine. Lasă suspiciunile deoparte, pentru că astăzi chiar arăți extraordinar și meriți cuvintele frumoase.

Balanță: O problemă profesională îți dă mari bătăi de cap și chiar ajunge să îți cauzeze insomnie. Nu vezi nicio rezolvare, iar presiunea de pe umerii tăi este uriașă.

Scorpion: Te concentrezi foarte bine pe ceea ce ai de făcut, chiar dacă îți va lua mai bine de jumătate de zi și te va extenua. Orice probleme venite din familie sunt ignorate de tine.

Săgetător: Ți se propune o călătorie în scop profesional și ești pe cale să refuzi deplasarea pentru că nu te simți în apele tale. Totuși, ar fi bine să pornești la acest drum, căci vei afla niște informații importante.

Capricorn: Atunci când nu te aștepți, apar unele zvonuri răutăcioase despre tine și activitatea ta de la locul de muncă. Consideri că răutatea celor din jur nu poate fi justificată de absolut nimic.

Vărsător: De fiecare dată când îți propui să lași grijile deoparte, vin unele probleme pe care nu le anticipai. Majoritatea problemelor sunt legate de neînțelegerile din cuplu.

Pești: Îți pierzi ușor cumpătul în fața persoanelor care își plâng de milă, deși ele vor doar un pic de compasiune. Le ții lecții de morală și crezi că le dovedești că nu au motive să fie dezamăgite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 29 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 25 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 23 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 21 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.7737 secunde