Horoscop

301
Horoscop - horoscop3-1535460453.jpg

Articole recomandate

Berbec: Cu puterea de convingere pe care o deții, astăzi îi poți face chiar și pe cei mai puternici dintre cei care te contestă să-ți dea dreptate. Debordezi de bună dispoziție și poți stârni invidii. Atenție la suprasolicitarea de peste zi.

Taur: Canalizează energia pe care o ai spre lucrurile cu adevărat importante. Acum se ivesc noi oportunități pe plan profesional și ar fi bine să le iei în seamă, dacă nu vrei să-ți pară rău mai târziu.

Gemeni: Unul dintre prietenii tăi încearcă din răsputeri astăzi să-ți strice planurile de vacanță. Cel mai bine este să iei deciziile de unul singur și să faci lucrurile în ritmul tău.

Rac: Ai tendința de a-i judeca pe alții mult prea dur și de aceea toți te cam evită. Toleranța este cea care îți lipsește cu desăvârșire, așa că va trebui să-ți cântărești cu grijă cuvintele pentru a nu răni pe cineva.

Leu: Ai tendința să tratezi cu superficialitate toate problemele, ceea ce îl irită pe partenerul de viață. Dacă vrei să faci o schimbare, acum este momentul prielnic, pentru că voința nu îți lipsește.

Fecioară: Ești pus pe cumpărături și treci pe la cele mai scumpe magazine. Ai mare grijă cu banii, altfel vei cheltui fără noimă pe lucruri de care nu ai neapărată nevoie.

Balanță: Ești mai încăpățânat ca niciodată și nu accepți sfaturi de la nimeni. Treci printr-o perioadă de agitație continuă, iar răbdarea ta este la limită. Ascultă măcar ce au ceilalți de zis, mai ales familia.

Scorpion: Mintea îți stă doar la distracție, iar familia pune presiune pe tine. Nu te interesează ce au ei de spus și continui să faci lucrurile după bunul plac. Cauți activități distractive și noi prieteni.

Săgetător: Primești și dai telefoane de la prima oră a dimineții. Încerci din răsputeri să rezolvi o situație neplăcută în care te afli. Nu ignora ajutorul pe care prietenii ți-l pot da.

Capricorn: Incertitudinile de orice tip te indispun astăzi și ai vrea ca cei din jur să-ți vorbească mai deschis. Nu ai timpul și răbdarea să citești dincolo de cuvintele lor.

Vărsător: Te simți bine în sânul familiei astăzi. Toți vor să-ți facă pe plac și relațiile armonioase te umplu de bună dispoziție. Vei oferi niște sfaturi prețioase cu privire la administrarea banilor.

Pești: Pe plan sentimental, lucrurile merg din ce în ce mai bine și te simți foarte mulțumit. Iei decizii cu privire la schimbarea domiciliului și demarezi proiecte pe termen lung. Așadar, profită de această etapă fructuoasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 25 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 23 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 21 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3235 secunde