Horoscop

193
Horoscop - horoscop3-1534424650.jpg

Articole recomandate

Berbec: În apartament ai putea face unele mici schimbări, lucru care îți va îmbunătăți starea de spirit. Pentru un eventual schimb de locuință ar fi bine să mai aștepți. 

Taur: Interesul tău pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obișnuit în această perioadă. Vei avea ocazia să faci o investiție sau să semnezi actele pentru o afacere pe care o aveai în plan de ceva timp.

Gemeni: Sentimentele tale vor fi mai profunde și, dacă vei reuși să-ți stăpânești dorința de a domina, vei avea ocazia să-ți consolidezi relația de iubire.

Rac: La serviciu, relația cu colegii este bună, așa că poți miza pe sprijinul acestora. Dacă ai în vedere inițierea unui proiect nou, șansa este de partea ta. Situația financiară s-ar putea îmbunătăți datorită unor activități extraprofesionale.

Leu: Încearcă să eviți manifestările impulsive; în caz contrar, vei avea o zi obositoare. Un mic câștig suplimentar te va face să închei ziua cu zâmbetul pe buze.

Fecioara: Interesul pentru chestiunile materiale va crește simțitor astăzi, când ți se va oferi ocazia să faci o investiție tentantă. Totuși, nu este momentul să îți asumi riscuri.

Balanță: Pregătește-te să fii alături de ființa iubită, căci este posibil ca aceasta să se confrunte cu o problemă de sănătate.

Scorpion: O rudă apropiată va face comentarii legate de viața ta sentimentală, ceea ce te va deranja, dar nu are rost să comentezi. Poți avea mai multă încredere în farmecul tău. Ești entuziasmat de promisiunile care ți se fac, dar ar fi bine să fii mai realist.

Săgetător: Ești dornic să te implici în tot felul de activități, căci forma fizică îți permite. Ține cont, totuși, că inima ta este ceva mai sensibilă din cauza caniculei și nu exagera.

Capricorn: Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activități sociale care îți vor da posibilitatea de a te relaxa, dar și de a găsi susținători pentru proiectele în care ești implicat.

Vărsător: Situația financiară te cam nemulțumește. Chestiunile se vor rezolva într-un viitor nu foarte îndepărtat, așa că nu are rost să te complici. Fii prudent cu cheltuielile, indiferent ce îți sugerează cunoscuții.

Pești: Programul pentru timpul liber nu va fi cel pe care ți-l dorești. Relația cu colegii va fi cam agitată și veți avea parte de obstacole neașteptate. Traversezi o perioadă în care ai toate șansele să-ți consolidezi relația cu ființa iubită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.4535 secunde