Horoscop

245
Horoscop - horoscop3-1533821332.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți ocazia să faceți gesturi frumoase sau să vă bucurați de aprecierea partenerului. Puteți să vă gândiți serios la planuri de viitor în ceea ce privește viața sentimentală, pentru că sunt șanse mari să se realizeze.

Taur: Se pare că vă simțiți în formă intelectuală excelentă, aveți idei ingenioase și sunteți dispus să îi ajutați pe colegii de muncă sau pe partenerii de afaceri. Relațiile cu cei apropiați ar trebui să fie foarte bune.

Gemeni: Azi ați face bine să vă limitați la activități de rutină și să vă găsiți timp pentru relaxare și odihnă. Sunt contraindicate călătoriile lungi și vizitele prelungite.

Rac: În prima parte a zilei este posibil să fiți indispus din cauza unei vești neplăcute din partea superiorului ierarhic. Pare să fie vorba despre o decizie nejustificat de aspră, care vă nedreptățește.

Leu: În plan profesional, este posibil să fiți nevoit să munciți peste program. Se pare că vă atrage ideea unor realizări deosebite.Un coleg de serviciu ar putea fi invidios pe succesul dumneavoastră și nu este exclus să încerce să vă implice într-un scandal.

Fecioară: Azi nu sunt recomandate călătoriile lungi, din cauza tendinței generale către neatenție, care poate conduce la accidente mai mult sau mai puțin grave. Este posibil să fiți supărat pe o persoană apropiată.

Balanță: Plecați într-o călătorie de afaceri și totul o să vi se pară mai simplu și mai frumos. O persoană mai în vârstă vă dă câteva sfaturi și ar fi foarte bine să țineți cont de ele.

Scorpion: Cunoașteți pe cineva care o să vă ajute să vă lărgiți orizonturile. Ar fi bine să profitați de fiecare dialog purtat pentru a învăța cât mai multe lucruri.

Săgetător: Sunteți într-o continuă mișcare și acest lucru vă ține în formă. Nu ezitați să faceți mai mult sport, v-ar ajuta să scăpați de tensiunile acumulate de-a lungul săptămânii.

Capricorn: Primiți o sumă de bani, dar nu va fi de ajuns pentru ca un vis mai vechi să devină realitate. Nu vă pierdeți speranța pentru că în viitorul apropiat totul se va rezolva.

Vărsător: Chiar dacă treceți printr-o perioadă mai grea nu vă pierdeți curajul de a fi cum vreți să fiți. Tocmai acest aspect vă face important în fața celor din jur.

Pești: Ascultați muzică, citiți o carte, faceți sport, dar nu vă certați cu nimeni din familie, pentru că riscați să vă faceți mai mult rău. Ziua de azi este dedicată activităților intelectuale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 30 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3633 secunde