Horoscop

Luni, 30 Iulie 2018, 14:46
179
Berbec: Dacă ai primi măcar o veste cum că la capătul străduințelor tale te așteaptă totuși ceva bun, poate ți-ai aduna forțele să mergi mai departe. Continui, totuși, dar fără niciun chef.

Taur: Nu-ți face planuri prea îndepărtate cu banii pe care îi ai acum la dispoziție. E bine să păstrezi mereu o sumă de bani deoparte pentru situații neprevăzute.

Gemeni: Întotdeauna e bine să ai pe cine te baza. E perfect dacă ți-ai făcut o mulțime de prieteni, pentru că nici nu știi când vine momentul să apelezi la vreunul dintre ei.

Rac: Ai făcut parte dintr-un colectiv amuzant, cu tonus bun, dar, brusc, intră zâzania între voi. Aliază-te cu cei care gândesc ca tine!

Leu: Ești atras într-o direcție înșelătoare și nu îți vei da seama că e o pistă falsă decât după ce vei da piept cu primele roade care vor fi mult sub așteptări.

Fecioară: Nu ești tratat corect la serviciu, iar cunoștințele sau experiența îți sunt puse la îndoială, ceea ce e umilitor. Chiar dacă nu ești vinovat de nimic, ai tendința de a te autoculpabiliza și de a-ți găsi cele mai mari defecte.

Balanță: Dacă te alături colectivului potrivit pentru scopurile tale, totul va evolua foarte ușor spre succes, ca atare trebuie să pui accent pe cooperare și schimbul de idei. Fiecare are un rol în reușita acestei zile.

Scorpion: Viața de cuplu este foarte animată azi, de parcă v-ați aduce amândoi aminte de vremurile de început ale iubirii voastre. Atmosfera se animă între voi, iar declarațiile de dragoste sunt dintre cele mai intense.

Săgetător: Ești foarte implicat în activitățile casnice obișnuite, pentru că tu ești persoana care se pricepe cel mai bine să le ducă la îndeplinire cu succes. Cel mai mult te deranjează că cei dragi nu știu să respecte eforturile tale.

Capricorn: Timpul e dușmanul tău numărul unu deoarece nu reușești să te încadrezi perfect în limitele pe care le ai la dispoziție. Organizează-te mai bine, fă-ți munca mai eficientă!

Vărsător: Începeți ziua cu o bucurie. Primiți o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă. Acum puteți să vă faceți planuri îndrăznețe de viitor.

Pești: Banii vin, dar se duc cât ai clipi, că nici nu apuci să-i numeri. Ai multe plăți urgente de făcut, încât abia ai primit banii dintr-o parte că deja i-ai și dat pentru a te achita de datorii. Aceeași viteză o poți resimți și când vine vorba de cumpărături.

Articole din Fun

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeasi tema

Luni, 30 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 24 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.2226 secunde