Horoscop

336
Berbec: Fără să îți refuzi nimic, încearcă să tragi de timp câteva zile. Acasă s-ar putea deteriora câte ceva, dar nu este cazul să te enervezi. Dacă ai înțelegere pentru cei din jur, va fi mai bine pentru toată lumea.

Taur: În cazul în care cineva din familie are probleme de sănătate, în această perioadă ele s-ar putea atenua sau chiar rezolva. Capacitatea de concentrare este minimă, așa că ferește-te să iei decizii.

Gemeni: Într-un grup de prieteni vei cunoaște pe cineva ce ți-ar putea fi de folos, într-un viitor apropiat. Un ochi vigilent este permanent îndreptat spre tine, chiar și atunci când nu îți dai seama de acest lucru.

Rac: Cheltuielile par a nu se mai termina, dar reușești să te descurci cel puțin rezonabil. Farmecul personal îți permite să te bucuri de aprecierea persoanelor de sex opus.

Leu: Un eveniment neașteptat te va face să trăiești o emoție puternică. Nu te implica prea mult, chiar dacă este ceva plăcut. Ești și așa puțin stresat și prea multe emoții nu îți vor face bine.

Fecioară: O persoană mai tânără din familie are nevoie să știe că-i ești alături. Nu este cazul să încerci o schimbare de mai mari dimensiuni în plan sentimental căci, în curând, ai putea constata că ai făcut o greșeală.

Balanță: Este foarte posibil să ai probleme legate de un drum. Fie nu vei reuși să pleci, fie nu vei rezolva ceea ce ți-ai propus. Planurile tale secrete ar putea începe să prindă contur, totul este să nu te grăbești nici măcar un pic. 

Scorpion: Vei primi o informație, pe care este bine să o stochezi în memorie. În această zi, tot ce faci va trebui pus sub semnul prudenței. În caz contrar te așteaptă tot felul de frecușuri.

Săgetător: Ai tendința de a te implica în activități dintre cele mai diverse. Ar fi de dorit să fii cât se poate de prudent și să eviți să îți asumi responsabilități prea mari. 

Capricorn: În cazul în care, până acum, te-ai confruntat cu unele probleme de sănătate, este foarte posibil că acestea să se amelioreze sau chiar să-și găsească o rezolvare.

Vărsător: Relația cu prietenii revine în actualitate. O mână de ajutor din partea acestora ar putea fi deosebit de binevenită. Acceptă sfaturile care ți se dau, căci autoritatea ta nu va avea cu nimic de suferit. 

Pești: Sunt posibile mici schimbări în plan profesional. Nu trebuie, însă, să ai niciun fel de emoții, deoarece se pare că vei beneficia de ceva avantaje în acest domeniu.

Articole din Fun

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeasi tema

Miercuri, 25 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 24 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.2699 secunde