Horoscop

261
Horoscop - horoscop3-1532436088.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este un moment tocmai bun pentru întâlnirile cu oamenii pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Urmează câteva zile în care ideile tale sunt foarte bune și le vor da celor din jur sentimentul de siguranță.

Taur: Ai cheltuieli multe în ultima perioadă și se mai ivesc și alte câteva evenimente la care trebuie să iei parte. Trebuie să ai mai multă grijă de economiile tale.

Gemeni: Ai primit des sfatul de a fi tu și de a nu mai asculta de gura lumii. Ușor de spus, greu de făcut, pentru că nu îți este deloc ușor să îi dezobișnuiești pe oameni de lucrurile cu care i-ai învățat.

Rac: Ești la capătul puterilor din cauza unui om toxic din viața ta. Crezi că vei reuși să treci cu bine peste momentele sale de isterie, dar iată că un gest pe care-l va face la adresa ta este punctul culminant, așa că decizi o separare.

Leu: Astăzi este ziua în care vrei să rezolvi toate problemele pe care le-ai amânat de la începutul săptămânii. Atenție la extenuare, pentru că ai tendința să te suprasoliciți. Este timp pentru toate dacă te organizezi.

Fecioara: Nimeni nu spune să nu te distrezi, dar tu ai cam întrecut măsura. Ești într-o continuă stare de euforie, iar cei din anturajul tău te bănuiesc de lipsă de seriozitate. Ce ar fi să-ți revizuiești un pic comportamentul?

Balanță: Astăzi se anunță o zi plină de peripeții. Familia îți este aproape, iar acest lucru te impulsionează să treci mai departe indiferent de situațiile prin care treci.

Scorpion: Este timpul să îți prioritizezi acțiunile, astfel încât pe locul cel mai important să fii tu. Nu este deloc ușor pentru un om ca tine, care toată viața s-a dedicat celorlalți.

Săgetător: Simți că nu îți lipsește nimic, motiv pentru care decizi să-i ajuți și pe cei din jurul tău. Nu ai idei foarte multe despre cum vei face acest lucru, dar intuiția va fi de partea ta fără doar și poate.

Capricorn: Încercarea moarte n-are, spune o vorbă din popor. Ar trebui să iei acest lucru drept motto și să pui osul la treabă. În lipsa acțiunii, nicio dorință de-a ta nu se va materializa. Așadar, spor la toate treburile pe care vrei să le faci.

Vărsător: Se întâmplă foarte des în ultimul timp să fii contrazis de persoane din imediata ta apropiere, iar acest lucru te cam scoate din sărite. Ar trebui să înveți să accepți și părerile celor din jur.

Pești: Ai luat o decizie care se dovedește a fi în defavoarea ta. Nu este momentul să te impacientezi, căci poți redresa situația. Important este să știi unde anume s-a produs ruptura și să reiei firul logic exact de acolo. Succesul este de partea ta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.6083 secunde