Horoscop

224

Articole recomandate

Berbec: Ești într-o formă de zile mari, plin de idei și energie, ceea ce nu e tocmai pe placul și celor din jur. E posibil să stârnești invidii, așa că încearcă să fii tolerant și să ai răbdare. Multă răbdare!

Taur: Posibilitățile de câștig în această perioadă sunt semnificative: fie primești o mărire de salariu, fie o moștenire. Oricum ai da-o, tot e bine!

Gemeni: Ai tendința de a spune una și de a face alta, ceea ce îi cam nemulțumește pe colaboratori și mai ales pe partenerul de viață. Dacă nu te ții de cuvânt, în scurt timp, riști să rămâi cam singur. Deci, alege!

Rac: E timpul pentru vacanță! Chiar dacă nu ți-ai făcut din vreme rezervările, nu intra în panică: nici muntele, nici marea nu se mută de acolo. Se recomandă, totuși, să cheltuiți cu măsură.

Leu: Ai un talent aparte de a complica lucrurile, chiar și atunci când ele sunt simple, evidente. Soluțiile alese nu sunt agreate de partenerul de viață și ar fi bine să mai ții cont și de părerile sale.

Fecioară: Stresul și activitățile multiple din ultima perioadă te-au stors de energie și ți-au șubrezit sănătatea. O vizită la cabinetul medical este binevenită, dar să și urmați cu strictețe tratamentul prescris.

Balanță: Marea iubire a vieții este atât de aproape, încât riști să nu o vezi! Norocul îți surâde, ai șansa de a-ți schimba complet existența, trebuie doar să întinzi mâna și să primești inelul!

Scorpion: Afacerile nu merg așa cum ți-ai dori, iar acest lucru te face nervos. Respiră, fii calm și ține cont de un lucru: tot tu o vei scoate la capăt.

Săgetător: O rudă mai în vârstă, pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp, îți va da o veste foarte bună: poate fi o mică avere, poate fi un pont, nici nu știi de unde sare norocul.

Capricorn: Astrele îți sunt favorabile, poți investi sau poți semna documente foarte importante, dar, cu toate acestea, nu întinde coarda foarte tare. Totul cu măsură, asta-i rețeta succesului!

Vărsător: Te afli în fața unui moment de cotitură în carieră. E posibil să ți se ofere noi oportunități de dezvoltare și trebuie să cântărești bine ce alegi. Ascultă-ți instinctul și ai încredere în forțele tale!

Pești: Te scalzi în ape tulburi, ceea ce nu este nici pe departe confortabil pentru tine. Până nu se lămuresc lucrurile, încearcă să fii diplomat și să nu intri în dispută cu nimeni. Vorba aceea: "Încurcate mai sunt căile Domnului!"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 12 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 11 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 07 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6033 secunde