Horoscop

136
Horoscop - horoscop3-1531488219.jpg

Articole recomandate

Berbec: Primiți o vestă bună de la partenerul de viață. În această zi se remarcă faptul că relația cu persoana iubită este una solidă, tocmai de aceea este indicat să petreceți cât mai mult timp împreună.

Taur: Reușiți să vă fermecați interlocutorii nu atât prin forța argumentelor, cât prin modul în care le susțineți. Puteți chiar să forțați nota emițând unele pretenții.

Gemeni: Țineți neapărat să le demonstrați unor persoane invidioase că aveți mai mulți bani decât ele. Reușiți să creați această impresie, e drept, exagerând un pic. Sau chiar un pic mai mult.

Rac: Vă deschideți emoțional de față cu un străin și vă treziți că îi faceți unele confidențe. Însă intuiți că puteți să îi acordați încrederea, iar această intuiție nu dă greș niciodată.

Leu: Prietenii vă surprind cu faptul că deja și-au făcut planuri în legătură cu vacanța. Este timp pentru toate, important este să analizați ofertele cu atenție, pentru a nu cădea în plasă.

Fecioară: Partenerul de viață dă semne că, în sfârșit, va începe să țină cont și de preferințele dumneavoastră și să se comporte exact așa cum vă place. Este o victorie personală pe care o savurați din plin.

Balanță: Primiți noi sarcini la serviciu. Nu este exact lucrul la care vă așteptați, dar mai multă muncă va însemna, automat, și mai mulți bani câștigați.

Scorpion: Când vreți să intrați în vorbă cu un necunoscut, o puteți face cel mai bine apelând la simțul umorului. Așa descrețiți frunți și veți elimina tensiunile inerente.

Săgetător: Sunteți omul perfect pentru a ține un secret. Tocmai din cauză că și-au dat seama că nu le veți divulga secretele în nicio împrejurare, prietenii capătă tot mai multă încredere în dumneavoastră.

Capricorn: Reacția dumneavoastră într-o anumită situație vă va surprinde. Gândiți-vă bine la această situație și asigurați-vă că vreți cu adevărat să fiți așa cum sunteți acum. Astăzi, simplificați-vă programul. Aveți nevoie de o pauză.

Vărsător: Cineva remarcă în sfârșit eforturile dumneavoastră zilnice, de care nu faceți prea mult caz. Sunteți scos în evidență și apreciat tocmai pentru discreția cu care faceți fapte bune.

Pești: Amintiri vechi, traume și fobii din trecut v-ar putea afecta starea de spirit. S-ar putea să vă simțiți deprimați fără să știți exact de ce. Gândiți-vă la discuția pe care ați avut-o cu un prieten ce se simțea la fel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 12 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 11 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 07 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.1051 secunde