Horoscop

190
Horoscop - horoscop3-1531402912.jpg

Articole recomandate

Berbec: Atunci când te plângi și spui tuturor că norocul nu este niciodată de partea ta, ar trebui să te mai gândești. Ziua de azi îți va demonstra că te-ai înșelat gândind în acest mod. Vei avea parte de momente unice.

Taur: Nimic nu te mai mulțumește, dar pui acest lucru pe seama dezamăgirilor prin care ai tot trecut în ultima perioadă. Nu ți-ar strica mai multe momente de relaxare.

Gemeni: Ai inspirația necesară să alegi în locul partenerului de viață, iar bucuria pe care i-o vei face acestuia va fi nemărginită. Se vede că vă iubiți, așadar țineți-o tot așa.

Rac: Banii vin și dispar, dar amintirile sunt eterne. Așadar, investește mai mult în vacanțe și în clipe de relaxare. Vei vedea că acest lucru va funcționa în favoarea ta.

Leu: Cheltuielile care apar în următoarele zile sunt acoperite din bugetul unui membru al familiei. Chiar dacă la început nu va vedea cu ochi buni acest lucru, va înțelege că trebuie să te ajute.

Fecioară: Intuiția este singura care nu te înșală, fapt pentru care vei avea parte de câteva alegeri foarte inspirate. Vei ajunge să duci la bun sfârșit planuri pe care nu le vedeai vreodată terminate. Gândirea pozitivă te ajută mult.

Balanță: Spiritul critic îți devine dușman. Deși intențiile tale sunt să schimbi în bine comportamentele urâte ale celor din jur, aceștia te vor percepe ca pe un om care vrea să facă pe șeful. Dar totul se va rezolva cât de curând.

Scorpion: Sănătatea ta nu are cea mai bună formă. Te confrunți cu câteva probleme, lucru care te face să fii neîncrezător în propriile forțe. Nu te mai gândi la toate problemele, vor trece de la sine.

Săgetător: Puterea de convingere este ajutorul tău numărul unu, azi, pentru că ai mare nevoie să obții o semnătură de care depinde viitorul tău. Veste bună: vei obține tot ce ți-ai propus.

Capricorn: Niciodată nu e prea târziu să faci lucrurile care îți plac, chiar dacă este mai greu și uneori simți că nu mai poți. Este doar teama de a ieși din anonimat. Ai încredere în tine!

Vărsător: Te cam sperie ideea de a pleca departe de partenerul de viață, dar munca este importantă pentru tine, deci vei face acest lucru. La urma urmei, este vorba de câteva zile. 

Pești: Dai dovadă de prietenie în relația cu un coleg de serviciu, care se va simți stânjenit pentru că ți-a spus cândva că nu ești genul de om pe care l-ar admira vreodată. Iată că s-a înșelat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 11 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 07 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3404 secunde