€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Marţi, 10 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Aveți idei bune, care merită să fie puse în practică. Pentru a realiza ceea ce v-ați propus, trebuie să depuneți eforturi susținute și să acceptați ajutorul prietenilor.

Taur: Reușiți să rezolvați o problemă sentimentală. Relațiile cu persoana iubită sunt excelente și aveți mari șanse de reușită în tot ce v-ați propus să faceți împreună.

Gemeni: Aveți capacitatea de a vă adapta cu ușurință unor situații noi și să luați rapid decizii inspirate. Vă puteți ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei.

Rac: Aveți ocazia să vă dovediți talentul și creativitatea. Puteți să vă bazați pe intuiție. Petreceți după-amiaza alături de partenerul de viață și de persoanele mai tinere din familie.

Leu: S-ar putea să aveți parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă și acasă. Aveți idei originale și valoroase, care vă sunt ajutor pe plan profesional.

Fecioara: Aveți ocazia să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate.

Balanță: Puteți investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeți o perioadă favorabilă, în care faceți alegeri inspirate. Puteți rezolva probleme financiare foarte dificile.

Scorpion: După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental și în relațiile sociale, puteți spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră. Pe plan profesional, acum aveți ocazia să vă afirmați.

Săgetător: Este o zi favorabilă negocierilor și comunicării. În cursul dimineții sunteți nevoit să plecați într-o călătorie în interesul familiei.

Capricorn: Reușiți, în sfârșit, să rezolvați o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor și aveți ocazia să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă.

Vărsător: În prima parte a zilei, aveți contacte cu persoane importante, care contribuie la reușita unei afaceri. Munca depusă în ultima perioadă începe să dea roade pe plan financiar.

Pești: Aveți ocazia să mergeți într-o excursie cu prietenii. Ar fi bine să nu vă eschivați. Nu vă mai gândiți la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritați să vă relaxați și aveți nevoie de odihnă.

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7324 secunde