Horoscop

181
Horoscop - horoscop3-1530883950.jpg

Articole recomandate

Berbec: Evenimentele sentimentale din ultima vreme te fac să te gândești dacă nu cumva ai avut vreo vină în cele întâmplate. Te pregătești intens pentru o călătorie pe care o aștepți de multă vreme.

Taur: Ai nevoie de ceva mai multă diplomație în relațiile cu ceilalți. Ești stresat de situația ta profesională și tinzi să te răzbuni pe oricine îți pică în cale.

Gemeni: Ai ambiția de a realiza ceva măreț și nimic nu pare să te poată opri din ascensiune. Familia are ceva de obiectat la una dintre deciziile tale, dar nu te lași înduplecat.

Rac: Tinzi să exagerezi sentimentele pe care le ai pentru o persoană. Este bine să știi când să te oprești dacă persoana respectivă te-a respins la un anumit punct.

Leu: Un asociat din afaceri pune presiune pe tine sau este nemulțumit de activitatea ta din ultima lună. Dacă ai tras chiulul, ar fi bine să te pui pe treabă înainte ca relațiile profesionale să se deterioreze de tot.

Fecioară: Astăzi ești prins la înghesuială cu banii și nimeni nu pare dispus să îți împrumute. Nu-i judeca prea aspru, s-ar putea chiar să n-aibă. Ești preocupat de aspectul tău fizic și decizi că e vremea să mai pierzi câteva kilograme.

Balanță: Un telefon primit la prima oră a dimineții te indispune. Fie că este vorba despre o veste sau pur și simplu despre o opinie exprimată când nu era cazul.

Scorpion: Ești foarte bine dispus și prietenos, așa că nu îți va fi greu să fii în centrul atenției. Iei în serios posibilitatea schimbării locului de muncă pentru că activitatea ta nu te mai mulțumește și simți nevoia să evoluezi.

Săgetător: N-ai nici cea mai mică idee ce surpriză de proporții îți pregătește persoana iubită. Poate fi vorba de o cerere în căsătorie sau de o propunere de afaceri împreună.

Capricorn: Pleci urechea la tot felul de zvonuri răutăcioase venite din partea unor cunoscuți. Cel mai bine ar fi să îți asculți instinctul și să faci ce crezi tu că e bine.

Vărsător: Toate lucrurile pe care le încerci astăzi ies pe dos, iar cei din preajmă par să nu te înțeleagă de niciun fel. Este doar un moment nefavorabil comunicării și ar fi bine să chibzuiești cuvintele pe care le spui celorlalți.

Pești: Partea financiară rămâne un punct fierbinte pentru tine, pentru că ai mai multe datorii decât pot acoperi veniturile tale. Nu te baza pe alții să-ți rezolve problemele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 30 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 29 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 28 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 27 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 26 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.0535 secunde