Mai multe ştiri online:

Horoscop

Ştire online publicată Vineri, 06 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Evitați deciziile importante, azi, chiar dacă cei din jur vă presează. Vă sfătuim să vă gândiți îndelung înainte de a acționa. 

Taur: Gata, problemele cu banii s-au risipit. Sunteți liniștit și calm. Relația de cuplu decurge cum vă doriți, însă nu e bine să lăsați garda jos.

Gemeni: Nu vă place singurătatea și cântăriți posibilitatea începerii unei noi relații. Vă sfătuim să nu vă grăbiți în alegerea viitoarei partenere. 

Rac: Liniște și speranțe cât cuprinde. Nimic nu vă supără, nimic nu vă poate scoate din spirit și nimic nu vă dă de gândit. Astăzi, lucrurile merg perfect.

Leu: În cuplu, totul merge perfect. Este un moment prielnic pentru cei singuri să-și întâlnească jumătatea. Spre seară veți avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite.

Fecioară: Liniștea interioară este perturbată de stres, dar aveți bani și iubire din plin. Vă sfătuim să vă odihniți și să lăsați ieșirea de-o parte până vă veți simți mai bine. 

Balanță: Vă merge bine pe toate planurile și pare că nimic nu poate strica această stare. Dacă doriți să o păstrați vă sfătuim să nu neglijați spusele partenerului de viață.

Scorpion: Sunteți nervos și impulsiv, o ceartă aprinsă în familie vă dă peste cap. Vă sfătuim să nu aruncați cu vorbe în stânga și-n dreapta, ci să fiți cumpătat.

Săgetător: Melancolic, gânditor și nestatornic, nici astăzi gândurile nu vă dau pace. Vă sfătuim să stați de vorbă cu o persoană de încredere căreia îi puteți spune necazurile.

Capricorn: O surpriză neașteptată vă va readuce zâmbetul pe buze. Dacă sunteți pus într-o situație delicată nu încercați să înseninați atmosfera fiindcă nu veți face decât să răsuciți cuțitul în rană. 

Vărsător: O zi favorabilă pentru plimbări și ieșiri cu prietenii. Relaxați-vă, lucrurile vor decurge după cum vă doriți. 

Pești: Problemele pe plan sentimental se pot agrava. Vă sfătuim să fiți atent la dorințele partenerului și să nu-l neglijați în favoarea jobului. 

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8543 secunde