Horoscop

213
Horoscop - horoscop3-1530625402.jpg

Articole recomandate

Berbec: Primiți musafiri din altă localitate și sunteți nevoit să vă schimbați complet programul. Oaspeții vă roagă să-i însoțiți pentru rezolvarea unor probleme urgente de sănătate.

Taur: În prima parte a zilei, sunteți hotărât să rezolvați o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. Dacă vi se propune asocierea într-o afacere, ar fi bine să nu o refuzați.

Gemeni: Un bărbat mai în vârstă vă ajută să rezolvați o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveți încredere în sfaturile lui și să vă temperați orgoliul.

Rac: Nervozitatea vă poate crea probleme la locul de muncă și în relațiile cu partenerul de viață. Se pare că starea dumneavoastră are drept cauze un eșec în afaceri și pierderea unei sume de bani.

Leu: Șeful vă anunță că s-a amânat plecarea în concediul de odihnă, din cauza unor lucrări importante ce trebuie finalizate urgent. Dacă nu reușiți să vă temperați nervozitatea, există riscul să declanșați o ceartă cu urmări foarte neplăcute.

Fecioară: Partenerul de afaceri vă reproșează că nu vă implicați suficient în rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastră. Încercați să vă organizați mai bine.

Balanță: Există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație cu consecințe grave. Circulați cu atenție și evitați traversările prin locuri nepermise!

Scorpion: Vă manifestați în mod exagerat dorința de libertate sentimentală, iar partenerul de viață vă înțelege greșit. Vă sfătuim să fiți ponderat în afirmații și să acordați mai multă atenție relațiilor.

Săgetător: În cursul dimineții, survin evenimente neprevăzute care vă obligă să întârziați față de programul stabilit anterior. Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere. 

Capricorn: S-ar putea să pierdeți o afacere avantajoasă din cauza întârzierii mijlocului de transport. Nu merită să vă consumați, pentru că astăzi sunteți predispus la accidente care ar putea să vă afecteze grav sănătatea.

Vărsător: În cursul dimineții, aveți multe drumuri de făcut și s-ar putea să pierdeți o sumă de bani din cauza neatenției. Nu luați în tragic cele petrecute și nu vă descărcați nervii asupra familiei!

Pești: Sunteți indispus din cauză că ați pierdut o colaborare sau ați făcut o investiție nerentabilă. Aveți senzația că nimic nu vă reușește și că toți sunt împotriva dumneavoastră. Este doar o falsă impresie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 30 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 29 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 28 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 27 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 26 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 25 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.8528 secunde