Horoscop

166
Horoscop - horoscop3-1530536715.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începeți o lucrare de pe urma căreia veți câștiga bine. Nu vă feriți să cereți ajutorul prietenilor, dacă aveți nevoie! Atenție la sumele cheltuite, căci ieșiți din grafic.

Taur: Dimineață este posibil să vă enervați pentru că nu aveți bani să plecați într-o călătorie în interes de familie. S-ar putea ca o rudă mai în vârstă să refuze să vă împrumute, dar vă recomandăm să nu-i faceți reproșuri.

Gemeni: Sunteți lăudat de șefi pentru felul în care vă faceți treaba. S-ar putea să nu vă iasă o afacere din cauza unei situații nefavorabile. Situația financiară se îmbunătățește vizibil.

Rac: Aveți tendința să fiți irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că sunteți predispus la probleme cu sănătatea.

Leu: Dimineață s-ar putea să fiți iritat din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să discutați calm și să încercați să ajungeți la o concluzie comună.

Fecioară: Puteți avea mici întârzieri, cauzate de evenimente neprevăzute. Vă recomandăm să nu vă puneți mari speranțe într-o afacere, ca să nu fiți dezamăgit.

Balanță: Se pare că sunteți stresat pentru că nu primiți niciun sprijin la serviciu. Aveți grijă să nu îi jigniți pe cei din jur! Seara, s-ar putea să aflați că un prieten apropiat a suferit un necaz și are nevoie de ajutor.

Scorpion: Dimineață vă enervați la serviciu pentru că primiți sarcini suplimentare. Vă recomandăm să fiți prudent. S-ar putea ca șeful să nu fie în toane prea bune!

Săgetător: Sunteți hotărât să plecați într-o călătorie de afaceri pe care ați tot amânat-o. Partenerul de viață vă reproșează că nu ați ales cel mai bun moment, pentru că aveți probleme importante acasă. 

Capricorn: S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că ați cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Vă sfătuim să evitați speculațiile financiare, pentru că există riscul să ajungeți într-o situație neplăcută.

Vărsător: S-ar putea să fiți implicat într-un scandal la serviciu, din cauza bârfelor unui coleg. Vă recomandăm să vă controlați reacțiile, pentru că neînțelegerile se vor lămuri repede.

Pești: Astăzi nu este indicat să circulați cu mașina, pentru că există pericolul să fiți implicat într-un accident. Dacă nu aveți încotro, vă sfătuim să fiți foarte prudent. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 30 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 29 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 28 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 27 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 26 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 25 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4826 secunde