Horoscop

238
Horoscop - horoscop3-1530447259.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începe o nouă săptămână, iar cheful de muncă și ideile nenumărate sunt punctul tău forte. Ai multă energie pe care vrei să o conservi cât mai bine până vineri. Se anunță zile cu mai multă relaxare.

Taur: Ești pe punctul de a semna un act important, iar decizia îți aparține în totalitate. Deși nu stai pe gânduri deloc, ai o mică temere. Acționează exact așa cum îți spune inima.

Gemeni: Îndemânarea ta este recunoscută de toți cei care te cunosc. Este un motiv de mândrie pentru tine să știi că la orice oră din zi poți fi cuiva de ajutor.

Rac: Ești implicat în prea multe treburi simultan, lucru care te cam epuizează. Nu faci față situației și vei claca iremediabil. Este timpul să te oprești din alergat și să faci un pas înapoi pentru a vedea lucrurile exact așa cum sunt ele.

Leu: Ești binedispus și nimic nu te poate scoate din starea ta zen. Ai timp pentru tot și toate, iar energia ta este la cote maxime. Se pare că în această perioadă vei avea parte de realizări multiple.

Fecioară: Nu ești genul de om care să se plângă din orice, dar de data aceasta o cam dai în bară. Ți-ai pierdut optimismul și nu reușești să te redresezi de niciun fel.

Balanță: Ai capacitatea de a echilibra lucrurile duse la extremă. Nu este genul tău să faci compromisuri, dar de data aceasta este neapărat necesar. Te vei calma rapid, iar remușcările vor pleca imediat din viața ta.

Scorpion: Faci parte din categoria oamenilor care încep săptămâna cu un moment de autosugestie. Știi că se anunță o zi de luni infernală, dar îți spui că te vei descurca cu brio.

Săgetător: Plimbările lungi și dese în natură nu sunt pentru tine. Vrei să-ți consumi energia într-un mod mai profitabil, cum ar fi munca peste program. Te încântă banii în plus, dar ți-ai pus în joc și sănătatea.

Capricorn: Ești pe picior mare datorită unor relații de prietenie care te propulsează către un succes mai mult sau mai puțin meritat. Dar până la urmă ce contează? Important este să obții ce îți dorești.

Vărsător: Îți verși supărarea și nervii pe partenerul de viață, motiv pentru care vei fi personajul principal dintr-o dramă de zile mari. Ai încă timp să te gândești cum abordezi lucrurile cu calm.

Pești: Nu ești nici primul, dar nici ultimul om care pierde din propria greșeală. Te-ai autosabotat, fapt pentru care stai și îți plângi de milă. Capul sus și ia-o de la capăt, căci nu este deloc prea târziu!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 29 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 28 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 27 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 26 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 25 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 3.2036 secunde