Horoscop

268
Horoscop - horoscop3-1530193601.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să aveți o discuție cu șeful și să reacționați impulsiv. Vă sfătuim să fiți prudent. Ar fi bine să vă odihniți mai mult.

Taur: Dimineață, aflați că trebuie să plecați într-o călătorie de afaceri. Este posibil ca partenerul de viață să vă reproșeze că nu v-ați ales bine momentul, determinându-vă să amânați călătoria. 

Gemeni: O dispută cu șefii s-ar putea să se soldeze cu anularea unei delegații în care trebuia să plecați zilele acestea. Din cauza oboselii, s-ar putea să resimțiți o stare accentuată de tensiune. 

Rac: Vă irită problemele care apar din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Nu refuzați comunicarea! Sunt șanse să ajungeți la un punct de vedere comun. 

Leu: Câteva evenimente neprevăzute vă fac să acumulați întârzieri supărătoare. Dacă v-ați propus să încercați o afacere, vă sfătuim să nu vă faceți planuri prea mari. 

Fecioară: Începutul de săptămână se anunță destul de promițător la locul de muncă. În viața personală, însă, vor avea loc mari schimbări. 

Balanță: O rudă mai în vârstă nu-și respectă promisiunea de a vă împrumuta o sumă de bani. Nu este cazul să-i faceți reproșuri. Fiți mai înțelegător cu cei din jur! 

Scorpion: În sfârșit, șefii încep să vă aprecieze eforturile din ultima perioadă. S-ar putea ca atmosfera tensionată din jur să vă încurce planurile de afirmare în societate. 

Săgetător: Dimineață, s-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că ați cheltuit mult pe lucruri care nu erau necesare. Încercați să vă stăpâniți nervozitatea! 

Capricorn: Este posibil să fiți implicat într-un scandal din cauza bârfelor unei colege. Vă recomandăm să vă stăpâniți și să nu faceți afirmații dure, pentru că jignirile nu se uită. 

Vărsător: Vă sfătuim să evitați drumurile cu mașina. Există pericolul să faceți un accident de circulație. Sfatul nostru este să fiți prudent din toate punctele de vedere. 

Pești: S-ar putea să fiți tensionat și irascibil din cauza sarcinilor de serviciu. Aveți mult de lucru și vă enervați, dar, în final, soluția va apărea și vă veți bucura de reușită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 27 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 26 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 25 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.7243 secunde