Horoscop

253
Horoscop - horoscop3-1529931509.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este începutul săptămânii, dar nu vezi o problemă în asta. Nu te mai interesează ce se întâmplă în jurul tău și ai decis să fii un pic mai rezervat atunci când vine vorba despre planurile de viitor. 

Taur: Se anunță o perioadă de cumpănă pentru tine. Ai de luat o decizie destul de grea și pentru acest lucru te vei sfătui cu partenerul de viață. Este indicat să ai încredere în sfatul lui.

Gemeni: Nimeni din preajma ta nu te crede pe cuvânt, de aceea trebuie să demonstrezi că ești cel mai bun în tot ce faci. În orice caz, ce-i al tău e pus deoparte.

Rac: Rutina a devenit cel mai mare dușman al relației voastre, dar vacanța pe care tocmai ați programat-o a venit la fix. Va fi totul ca la început.

Leu: Un nou început te face să fii plin de optimism. Este o stare pe care nu ai mai avut-o de foarte mult timp și pe care o așteptai cu nerăbdare. Atenție însă cui acorzi încrederea ta.

Fecioară: Întrebări multe despre propria persoană și niciun răspuns concret. Încearcă să mai lași deoparte stresul, nu vei rezolva absolut nimic.

Balanță: Când situația financiară este precară, tu ești nefericit. Dar oare banii sunt singurii care te pot face să te simți în largul tău? Încearcă să te relaxezi.

Scorpion: Ai învățat că sfatul celor în vârstă trebuie ascultat, deoarece este de-a dreptul util. Așa vei face și tu de acum încolo. Vei vedea că totul va fi cum ai visat.

Săgetător: Se anunță o zi profitabilă. Afacerea merge ca pe roate, este o perioadă bună pe toate planurile. Ești invidiat de cei din jur pentru acest lucru,.

Capricorn: La locul de muncă apar unele tensiuni între colegi, dar unul dintre ei va veni cu ideea salvatoare și situația se va calma rapid. Iar tu vei scăpa basma curată.

Vărsător: Ai spus ce ai avut de spus, dar reacțiile nu apar deloc. Este de vină atmosfera prea relaxată din ultima perioadă. Ar fi bine să pui piciorul în prag.

Pești: Te agiți prea mult, dar observi că ești singurul căruia chiar îi pasă. Nu mai lua totul personal și vei vedea că va fi mult mai bine. În prima parte a zilei, muncești cu spor, ca să duci totul la bun sfârșit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.8803 secunde