Horoscop

249
Horoscop - horoscop3-1529585591.jpg

Articole recomandate

Berbec: Un vechi partener îți propune o afacere care, la prima vedere, ar genera câștiguri semnificative. Fii, totuși, precaut și verifică toate aspectele.

Taur: Ești omul care se ține de cuvânt. Se lasă greu, dar când spune ceva, așa face. O calitate pe care cei din jur o apreciază și care îți va deschide multe și importante uși.

Gemeni: Încearcă să fii mai cooperant, mai înțelegător. Nu uita că ești într-o colectivitate, nu singur în pădure. Astfel, vei avea toate șansele să duci la capăt un proiect la care lucrezi de mult timp.

Rac: Vei primi o veste mai puțin plăcută din partea unui personaj de la care nu te-ai fi așteptat. Dar nu este cazul să intri în panică: toate problemele își au rezolvare!

Leu: Se anunță un câștig important, la loto sau o mărire semnificativă de salariu. Ai grijă să declari sumele și acasă, pentru că partenerului de viață nu-i place deloc să fie mințit!

Fecioară: Ești o persoană echilibrată, ceea ce conferă încredere celor din jur. Iei decizii importante și, de obicei, ții situația sub control.

Balanță: Se apropie cu pași rapizi vacanța mult așteptată. Indiferent de destinația aleasă, grijă mare la portofel, pentru că vei fi ispitit să cheltui bani mulți pe toate nimicurile.

Scorpion: Nu mai lansa săgeți otrăvite către cei din jur, pe care îi găsești mereu vinovați. Uită-te și în oglindă, ar fi cazul să îți revizuiești atitudinea. E spre binele tău!

 

Săgetător: Te înțeapă inima: să fie probleme medicale ori… Cupidon îți dă târcoale? Mai degrabă a doua variantă, așa că fii pe fază. Nici nu te gândești de unde îți răsare norocul.

Capricorn: Ești tentat să răspunzi la provocări, dar recomandarea este să te stăpânești. Ține minte că, mai devreme sau mai târziu, fiecare pasăre pe limba ei piere.

Vărsător: Ai crezut că dai marea lovitură cu un proiect la care ai muncit mai bine de un an, dar care s-a dovedit a fi un fiasco. N-ai ce-i face, trebuie să accepți și să o iei de la capăt.

Pești: Ești mai tot timpul îmbufnat, de parcă ți s-ar fi înecat corăbiile și nimeni nu îți intră în voie. Ești stresat, așa că fă o programare de vacanță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.7104 secunde