Horoscop

251
Horoscop - horoscop3-1529240110.jpg

Articole recomandate

Berbec: Norocul îți surâde maxim și ai putea să pui în practică un proiect mai vechi, pe care îl țineai de rezervă. Ai curaj și investește, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Taur: Se anunță un moment important, o cumpănă în viața ta. Te așteaptă un examen decisiv sau o evaluare care îți pot schimba destinul. Fii pregătit pentru orice scenariu!

Gemeni: Ai promis câte în lună și-n stele partenerului de viață și nu prea te-ai ținut de cuvânt, așa că reproșurile sunt îndreptățite. Dar nu dispera: tot tu vei salva situația!

Rac: Sunt momente în care abilitățile de comunicare fac diferența, iar astăzi trebuie musai să te faci înțeles, pentru că ai de luat decizii importante. Ține cont și de părerile celor din jur!

Leu: Cu sănătatea stai bine, deși oboseala acumulată în ultima perioadă ar putea să-ți creeze ceva probleme. Pe plan sentimental, lucrurile nu stau tocmai pe roze: ar trebui să-ți dea de gândit!

Fecioară: Fii mai echilibrat, mai lasă de la tine chiar și atunci când știi că ai dreptate. Nu ajută la nimic să intri în polemici, mai ales cu persoane care au idei preconcepute. O cauză pierdută din start!

Balanță: Veștile despre o rudă mai în vârstă, un bunic, o bunică sau o mătușă la care ții foarte mult, nu sunt foarte bune. Dacă îți solicită ajutor, indiferent de formă, implică-te imediat. Altfel, vei regreta mai târziu!

Scorpion: Ești un visător nativ, iubitor de artă, de frumos, știi să apreciezi cultura. Lumea dorește să te aibă-n preajmă, iar în cercul de prieteni ești vioara întâi. Se recomandă, totuși, un plus de realism!

Săgetător: Ai de ales: calea cea ușoară, dar plină de compromisuri, sau calea cea anevoioasă, dar sănătoasă. Ambele te fac să-ți îndeplinești obiectivele, dar cântărește bine efectele secundare.

Capricorn: Te bate gândul să te retragi dintr-un proiect la care ai muncit ani buni. Astrele îți sunt favorabile și, indiferent de decizia pe care o vei lua, vei avea numai de câștigat.

Vărsător: E timpul să îți faci o listă de priorități, pentru că ai multe sarcini de îndeplinit, iar totul trebuie făcut contracronometru. Organizarea este cheia succesului, știi foarte bine acest lucru.

Pești: Ai crezut că te poți strecura, că poți păcăli, dar povestea nu poate merge la infinit. Încearcă să fii mai cinstit, mai corect, pentru că sinceritatea este condiția necesară oricărui proiect.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.7606 secunde