Horoscop

190
Horoscop - horoscop3-1529067350.jpg

Articole recomandate

Berbec: Cheltuielile pe care le ai sunt destul de consistente și nu îți permiți să faci o investiție de mai mare anvergură. Compania prietenilor se va dovedi benefică în a doua parte a zilei. 

Taur: Activitățile intelectuale îți vor da ocazia să-ți pui în valoare calitățile, așa că dacă ai de dat un examen sau de luat o decizie într-o problemă delicată, conjunctura astrală te va avantaja.

Gemeni: Vei avea parte de o zi agitată, în care vei avea de făcut o mulțime de mărunțișuri. Dar cum era de așteptat, ești pregătit fizic, cât și psihic. 

Rac: Ai grijă, căci sunt posibile încurcături legate de acte sau o comunicare defectuoasă cu cei din anturajul de la serviciu. N-ar strica să-ți păstrezi ceva timp pentru o activitate relaxantă, măcar spre sfârșitul zilei.

Leu: Traversezi o perioadă în care, deși muncești mai mult, totul se rezolvă mai târziu. În cazul în care dorești să te implici într-o activitate nouă în plan profesional, nu te aștepta la rezultate imediate. 

Fecioară: Perseverența îți poate aduce o mulțime de realizări; în schimb nerăbdarea, intoleranța îți pot încurca lucrurile chiar mai mult decât îți poți imagina.

Balanță: Operativitatea de care dai dovadă îți permite să faci o mulțime de treburi. Din punct de vedere cerebral, atingi un maximum, așa deci ocupă-te de chestiuni pe care până acum le-ai considerat prea dificile. 

Scorpion: N-ar fi exclus să iei și tu o decizie importantă pentru viața ta astăzi. Cineva din anturajul apropiat s-ar putea confrunta cu o situație inedită, iar sprijinul tău i-ar putea fi de un real folos.

Săgetător: Farmecul de care dispui îți dă ocazia să îți lărgești cercul de prieteni. Acasă activitățile gospodărești devin urgente, dar dispui de suficientă energie pentru a le finaliza într-un timp record. 

Capricorn: Este foarte posibil să primești o aprobare la o cerere mai veche. În cazul în care ai în plan o călătorie mai de lungă durată, este posibil să ai parte de o mică surpriză.

Vărsător: Este posibil să ai o întâlnire importantă; oricum se întrevede necesitatea de a avea un dialog în urma căruia ai putea obține unele avantaje dacă vei ști să te folosești de atuurile de care dispui. 

Pești: În plan sentimental inițiativele tale se vor bucura de succes, căci popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus crește constant. N-ar fi exclus să faci o cucerire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.2815 secunde