Horoscop

211
Horoscop - horoscop3-1528894105.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți tentat să vă angajați în mai multe activități în același timp. Nerăbdarea și nervozitatea vă pot reduce randamentul. Vă sfătuim să fiți foarte atent în activitatea profesională.

Taur: Se anunță o zi tensionată, din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Vă recomandăm să vă temperați impulsivitatea. Dacă reușiți să evitați o ceartă, situația se va rezolva în scurt timp.

Gemeni: Se pare că nu sunteți în apele dumneavoastră. Vă sfătuim să nu vă asumați noi responsabilități. Sunteți predispus la stări depresive. Păstrați-vă calmul!

Rac: Aveți tendința de a deveni impulsiv. Vă sfătuim să fiți prudent în tot ce faceți. După-amiază primiți o sumă importantă de bani. S-ar putea să fie vorba despre o recompensă.

Leu: Este posibil să aveți probleme de sănătate din cauza oboselii acumulate și a stării de tensiune în care vă aflați. Ar fi bine să reduceți ritmul de muncă și să vă dozați efortul. 

Fecioară: Deveniți irascibil din cauza surmenajului. Vă sfătuim să evitați activitățile care necesită efort și putere de concentrare. Puteți să vă ocupați de probleme casnice. Nu răspundeți la provocările unui bărbat mai în vârstă!

Balanță: În cursul dimineții sunteți puțin cam agitat și nu reușiți să vă controlați impulsivitatea. Riscați să provocați discuții aprinse.

Scorpion: Vă recomandăm să acordați mai multă atenție problemelor ce țin de familie și de cămin. S-ar putea ca planurile de îmbunătățire a situației financiare să nu fie realiste. Există riscul să suferiți un eșec.

Săgetător: Deși treceți printr-o perioadă dificilă pe plan financiar, reușiți să rămâneți optimist și încercați să vă mobilizați partenerii de afaceri. Sunteți predispus la accidente. Vă sfătuim să dați dovadă de prudență în tot ce faceți.

Capricorn: În prima parte a zilei, sunteți nemulțumit de tot ce se petrece și aveți tendința de a contrazice pe toată lumea. Vă recomandăm să acordați mai multă atenție familiei.

Vărsător: V-ați propus să faceți ceva folositor pentru casă. Puteți să vă bazați pe intuiție. În partea a doua a zilei s-ar putea să aveți mici probleme de sănătate, trecătoare.

Pești: Se pare că deveniți irascibil din cauza schimbărilor de program. Dacă nu vă temperați nervozitatea, riscați să stricați relațiile cu colegii de serviciu și cu partenerul de viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 31 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.628 secunde